«Ρουκέτα» Κουκοδήμου για τέταρτο Μνημόνιο!

Πώς προσπάθησε να ανασκευάσειΓκάφα (;) Κουκοδήμου. Ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. μίλησε για ενδεχόμενο υπογραφής ενός «τέταρτου Μνημονίου», αν αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η δήλωσή του προκάλεσε σάλο, με το Μέγαρο Μαξίμου να σπεύδει να την εκμεταλλευτεί πολικά και τον ίδιο τον βουλευτή να επιχειρεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, κάνοντας λόγο για «παρερμηνεία» των δηλώσεών του. Είναι, όμως, έτσι ή ξέρει κάτι περισσότερο ο κ. Κουκοδήμος;

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash και προσπαθώντας να περιγράψει με όσο γίνεται μελανότερο χρώμα την κατάσταση στη χώρα, ο Κώστας Κουκοδήμος ανέφερε ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει οδηγήσει τη χώρα σε ένα τεράστιο αδιέξοδο. Θεωρώ δηλαδή ότι τον Οκτώβριο, αν αναλάβει με το καλό ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο Μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη».

Το Μαξίμου

«Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και ο Κουκοδήμος δεν τον αφήνει» σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου και επιτέθηκε στη Ν.Δ. με μια αιχμηρή ανακοίνωση, στην οποία μιλάει «για ασφαλιστικό Πινοσέτ, επαναφορά του 1 προς 5, αντί του 1 προς 1 που πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, επιστροφή στην εργασιακή ζούγκλα, κατάργηση του… ξεπερασμένου οκταώρου, επίθεση στην αμοιβή της εργασίας και άλλα “αναπτυξιακά” μέτρα, υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών».

Λόγω του πολιτικού σάλου που προκλήθηκε και προφανώς έπειτα από συνεννόηση με την Πειραιώς, ο κ. Κουκοδήμος αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να μιλήσει για παρερμηνεία των δηλώσεών του. Ισχυρίστηκε ότι είχε «σκωπτικό ύφος» η αναφορά του σε τέταρτο Μνημόνιο, λέγοντας πως στόχος του ήταν να καυτηριάσει την «κάκιστη εικόνα» της κυβέρνησης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα