Σφυροκόπημα Λιάνη στη Γεννηματά, γραφικότητες Γιώργου με τον σεισμό

Από μπόλικα και ζουμερά παραλειπόμενα συνοδεύτηκε η προσπάθεια του Κινήματος Αλλαγής να ξαναβρεί τον χαμένο του… ήλιο, κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου του κόμματος στο ΣΕΦΜπορεί η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου να μην ήταν παρούσα, ωστόσο κατάφερε να κάνει εντύπωση, απαντώντας στην ομιλία της Φώφης Γεννηματά μέσω facebook.

«Θλιβερή η Φώφη Γεννηματά. Ακουσα τον θρασύ σας λόγο πολιτικής εκμετάλλευσης του Ανδρέα Παπανδρέου. Ούτε κληρονόμοι είσαστε… ούτε άξιοι συνεχιστές του… Τον προδώσατε σε όλα με το Σχέδιο Ανάν στην Κύπρο, παραβλέψατε την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας παραποιώντας την πολιτική του παρακαταθήκη… Λυπάμαι!» έγραψε.

Αίσθηση προκάλεσε και η -όχι τόσο πετυχημένη- αναφορά του «μοιραίου» Γιώργου Παπανδρέου στον ισχυρό σεισμό, που ταρακούνησε το Γαλαξίδι το Σάββατο. Συγκεκριμένα, στην αρχή της ομιλίας του δήλωσε πως «ίσως ο σεισμός που νιώσαμε να είναι σημαδιακός, ότι θα φέρουμε ξανά τους σεισμούς». Ονειρα θερινής νυκτός…

Να σημειωθεί πως, παρά τους ευσεβείς πόθους του πρώην πρωθυπουργού, το συνέδριο δεν το λες και… μεγαλοπρεπές, καθώς περιορίστηκε σε έναν μικρό χώρο του ΣΕΦ, ο οποίος μάλιστα είχε σκεπαστεί με τέντες.

Στο συνέδριο έδωσε το «παρών» και ο υποψήφιος των Ευρωσοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν Φρανς Τίμερμανς, ο οποίος, κάνοντας αναφορά στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, μνημόνευσε τη συμβολή του παριστάμενου Κώστα Λαλιώτη, τον οποίο χειροκρότησαν οι σύνεδροι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα