Μετά τη στήριξη του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, χθες σειρά είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Αρης Σπηλιωτόπουλος.
Οι κύριοι Σαμαράς και Σπηλιωτόπουλος είχαν τετ α τετ συνάντηση στο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια της οποίας ναι μεν ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον κ. Σπηλιωτόπουλο σχετικά με τις προτεραιότητες του προγράμματός του για τον Δήμο της Αθήνας, όμως επί της ουσίας ο πρωθυπουργός φρόντισε να στείλει το μήνυμα ότι ο επίσημος εκλεκτός για τη μάχη της πρωτεύουσας είναι ο Αρης Σπηλιωτόπουλος.
Οι εκτιμήσεις άλλωστε από το Μαξίμου ανέφεραν ότι υπάρχει έντονη αισιοδοξία πως ο Αρης Σπηλιωτόπουλος θα φτάσει με άνεση στη δεύτερη Κυριακή.
Πρόγραμμα
«Ως υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον πρωθυπουργό για τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος που η επιτελική ομάδα κι εγώ συγκροτούμε» τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι το πρόγραμμά του «στηρίζεται, κυρίως, στα έργα ανάπτυξης που χρειάζεται η Αθήνα, στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και κυρίως στην αντιμετώπιση των αστέγων και όλων των προβλημάτων που δίνουν την αίσθηση ότι ο πρώτος δήμος της χώρας έχει βυθιστεί στη μιζέρια, στο γκρίζο και στο παρελθόν».
