«Φυλακή» σε ρυθμούς βάλς

Στο «Βαλς με 12 θεούς» είναι δικηγόρος και στο «Διά ταύτα» απατεώνισσα. Η καλή ηθοποιός… όλα τα αλέθει.
Απόψε στις 21.00 αναμένεται να γίνει «Της κυρίας το κάγκελο» στο «Διά ταύτα» του ALPHA!
Ο Λάκης Λαζόπουλος εμπιστεύτηκε τη Μαρία Γεωργιάδου στη συγγραφή δύο επεισοδίων της κωμικής σειράς.
Η «δημοκρατία» συνομίλησε με τη σεναριογράφο στο διάλειμμα από τα γυρίσματα του σίριαλ «Βαλς με 12 θεούς» του ΑΝΤ1, όπου πρωταγωνιστεί.

«Από τις επτά μέρες της εβδομάδας τις τέσσερις τις περνάω στην Κύπρο για τα γυρίσματα του “Βαλς”, που έχει μεγάλη επιτυχία στο νησί της Αφροδίτης αλλά και στην Ελλάδα. Μάλιστα, επειδή η προβολή των επεισοδίων στο κανάλι του Αμαρουσίου γινόταν με πιο γρήγορους ρυθμούς απ’ ό,τι στην Κύπρο, το κανάλι αναγκάστηκε να κάνει κράτει ώστε να εξοικονομηθούν επεισόδια.
Η παραγωγή θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο ενώ στο σίριαλ θα μπαίνουν συνεχώς νέοι Κύπριοι ηθοποιοί» αναφέρει η Μαρία Γεωργιάδου.

Οπως η ζωή όμως έχει δύο όψεις, πότε δράμα, πότε κωμωδία, έτσι και η τέχνη…
«Είμαι πολύ χαρούμενη που με επέλεξε ο Λάκης Λαζόπουλος για να γράψω δύο επεισόδια για το “Διά ταύτα”. Το “Της κυρίας το κάγκελο” το γράψαμε μαζί με τον Πάνο Εξαρχο και στο επεισόδιο πρωταγωνιστούν η Παναγιώτα Βλαντή, η Ευαγγελία Μουμούρη και εγώ. Το σενάριο το εμπνεύστηκα από την οικονομική κρίση. Κυρίες των βορείων προαστίων που είχαν μάθει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, λόγω ανέχειας, βρίσκουν λύσεις για να συνεχίσουν την πλούσια ζωή τους. Συνεργάζονται πάνω στο ίδιο κόλπο, δημιουργούν μια πλεκτάνη, διοργανώνουν πάρτι ξαφρίζοντας πλούσιους, εν ολίγοις είναι μεγάλες απατεώνισσες· αφού από τη χλιδή τους παρασύρεται και η αντιπρόεδρος του δικαστηρίου (Σοφία Μουτίδου). Είναι τέτοια η περιέργειά της, που θέλει να μάθει και άλλες λεπτομέρειες για τη λαμπερή καθημερινότητά τους» εξηγεί η ηθοποιός και σεναριογράφος. Και μεταφέρει το κλίμα: «Στα γυρίσματα πεθάναμε στα γέλια. Επικρατούσε πανδαιμόνιο. Οι τρεις κυρίες φλερτάρουν στο κελί με άλλους απατεώνες, δεν θέλουν να πληρώσουν αυτούς που έκλεψαν, χαμός».

Η επόμενη ιστορία που έγραψε η Μαρία Γεωργιάδου για το «Διά ταύτα» είναι για μια Ρωσίδα χορεύτρια (Ελένη Καστάνη) που έπεσε στο κεφάλι του Τάκη Ζαχαράτου, όταν έσπασε το ταβάνι. «Πρόθεσή μου είναι σε αυτό το επεισόδιο να θίξω τη δικομανία του Ελληνα. Γι’ αυτό έπαιξα με τον σουρεαλισμό της υπέρβαρης μπαλαρίνας και του υστερικού ήρωα, που τρώει τον σοβά στο κεφάλι και την τρέχει στα δικαστήρια. Ο Λάκης με τον οποίο μιλήσαμε αρκετά μου εξήγησε από την αρχή τι θέλει: Να σατιρίσει τις αλλεπάλληλες αναβολές που παίρνουν οι δίκες στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα αλαλούμ».

Μαρία Ανδρέου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα