Υπό κατάληψη τελεί από το πρωί το κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων στο κέντρο της πόλης, από ομάδα νεαρών ατόμων που δηλώνουν αλληλέγγυοι στους κρατούμενους απεργούς πείνας ζητώντας την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ.
Η ομάδα των καταληψιών μπήκε στους χώρους του Επιμελητηρίου και ζήτησε από τους εργαζόμενους να βγουν έξω, δηλώνοντας ότι καταλαμβάνουν τον χώρο ως ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς πείνας.
Χανιά: Υπό κατάληψη το Επιμελητήριο
Ροή ειδήσεων
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
