Ολα για τους αναποφάσιστους

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει τώρα αντεπίθεση. Η στρατηγική της αυτοκριτικής, τα διλήμματα που θα τεθούν στους ψηφοφόρους

Ο Αλέξης Τσίπρας απομάκρυνε τα ακραία αριστερά και αντιευρωπαϊκά «βάρη», αλλά δεν έχει ακόμη σαφείς ενδείξεις από το… κόκπιτ ότι το σκάφος θα καταφέρει να απογειωθεί. Οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τον -μετά τη διάσπαση- ΣΥΡΙΖΑ να απέχει «μια ανάσα» από τη Ν.Δ. Ωστόσο, ο υψηλός αριθμός αναποφάσιστων και το γεγονός ότι οι περισσότερες θερινές άδειες λήγουν αυτές τις ημέρες διατηρούν την αισιοδοξία στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με στελέχη της, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει συσπείρωση ψηφοφόρων 50%, σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου, ωστόσο από το υπόλοιπο καμία μέτρηση δεν δείχνει μετακίνηση προς τη ΛΑ.Ε. του Π. Λαφαζάνη άνω του 10%. «Ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ είχε ποσοστό 4%-5%, αλλά η εκτίναξή του στο 36% δεν οφείλεται σε μαζική εισροή ακραίων αριστερών ψηφοφόρων, το αντίθετο» αναφέρει χαρακτηριστικά συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην «κυριακάτικη δημοκρατία»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα