Στην Κεφαλονιά ο Πρόεδρος για την Ενωση

Με υψηλό προσκεκλημένο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 152 χρόνων από την ένωση των Επτανήσων στην Ελλάδα. Την τιμητική της είχε η Κεφαλλονιά, που υποδέχτηκε το Σάββατο τον Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ επετειακές εκδηλώσεις έγιναν και στα άλλα νησιά του Ιονίου.

«Ο ελληνικός λαός εμπνέεται από τα Επτάνησα και την Κεφαλλονιά, γιατί ο λαός αυτός έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την οικουμένη και έχει κάνει την Ελλάδα να ταξιδεύει σε ολόκληρη την υφήλιο» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Δημοτικό Θέατρο του Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» ο κ. Παυλόπουλος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Κεφαλλονιάς. Νωρίτερα παρέστη στη δοξολογία που εψάλη στον μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κεφαλλονιάς Δημητρίου. Στη διάρκεια των εκδηλώσεων ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος δώρισε στον Προκόπη Παυλόπουλο μια εικόνα του αγίου Γερασίμου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img