Λιμανάκια: Η φίλη του δολοφόνου τα είπε όλα!

Ενα «απερίσκεπτο» τηλεφώνημα και μόλις δύο εικοσιτετράωρα ήταν αρκετά για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 50χρονου Αντώνη Μανουσάκη, που εντοπίστηκε με το κεφάλι πολτοποιημένο και απανθρακωμένος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Για το φονικό οι αστυνομικοί συνέλαβαν το Σάββατο στη Δραπετσώνα έναν 34χρονο και τη 19χρονη σύντροφό του (Ελληνες), ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ως συνεργός ακόμη μία 19χρονη. Το πρώτο βήμα για την εξιχνίαση του εγκλήματος έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, όταν μια 19χρονη τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της. Στο τηλεφώνημα υποστήριξε ότι ξεκίνησαν να καβγαδίζουν για «όσα συνέβησαν στα Λιμανάκια» και όταν της ζητήθηκε να αποκαλύψει σε ποιο γεγονός αναφέρεται, η απάντησή της καθήλωσε τους αστυνομικούς: «Για τον άντρα που σκότωσε ο φίλος μου στα βράχια»!

Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Πέμπτης 23ης Ιουνίου, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έδινε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τατουάζ του νεκρού Αντώνη Μανουσάκη. Πολύ σύντομα το θύμα αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του, ο οποίος ενδεχομένως έδωσε στοιχεία στους αστυνομικούς για τα άτομα με τα οποία συνδεόταν ο 50χρονος. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τότε να παίρνουν καταθέσεις από οικεία του πρόσωπα, ανάμεσα στους οποίους ήταν φίλοι και συνάδελφοί του στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου -όπου εργαζόταν το θύμα-, ενώ κλήθηκαν και η 19χρονη με τον σύντροφό της. Μέσα σε λίγες ώρες το ζευγάρι λύγισε και αποκάλυψε όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι το θύμα είχε μεταβεί στο σπίτι της και πως την παρενόχλησε σεξουαλικά. Η συμπεριφορά του όμως, είπε η ίδια, έγινε αντιληπτή από τον 34χρονο σύντροφό της, ο οποίος του επιτέθηκε και ξεκίνησε να τον χτυπάει με γροθιές και με έναν ανεμιστήρα στο κεφάλι!

Το ζευγάρι, στη συνέχεια, έδεσε χειροπόδαρα τον 50χρονο, τον έβαλε σε ένα αυτοκίνητο και τον οδήγησε στα Λιμανάκια. Εκεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου και στο τέλος τού έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους! Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, οι δύο δράστες επέστρεψαν στο σπίτι τους και με τη βοήθεια μιας άλλης 19χρονης (φίλης της δράστριας) καθάρισαν τον χώρο, έβαψαν τους τοίχους και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα ήταν σεσημασμένο για υποθέσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί εικάζουν ότι οι δύο συλληφθέντες για τον φόνο του είναι τοξικομανείς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα