Ο Θ. Δρόσος εκλέχθηκε (με ποσοστό 66%) νέος γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ.

Τον απολογισμό των πεπραγμένων των δύο ετών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., καθώς και σφοδρή επίθεση προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης περιελάμβανε η χθεσινή ομιλία του Πάνου Καμμένου, κατά την ειδική συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Η κόρη του μακαρίτη του Γεννηματά κάλεσε τον γιο του μακαρίτη του Παπανδρέου, ο οποίος διέλυσε την Ελλάδα, και αποφάσισαν όλοι μαζί. Από την άλλη πλευρά ο γιος του Μητσοτάκη, ο οποίος έχει κόντρα με την κόρη του Μητσοτάκη, αποφάσισε να διευρύνει τη Νέα Δημοκρατία και έφερε τον γιο του Παπαντωνίου. Αν είναι δυνατόν» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. ενώπιον των στελεχών του.

Επειτα αναφέρθηκε στο κόμμα του. «Κανένα κόμμα δεν κατάφερε να βγάλει πέντε εκλογές, κανένα απολύτως, μόνο οι Ανεξάρτητοι Ελληνες… Και όσο κερδίζαμε στις εκλογές τόσο ο πόλεμος γινόταν ακόμα μεγαλύτερος, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, με συκοφαντίες. Εφτασαν στο σημείο να απειλούν ανήλικα παιδιά» τόνισε ο κ. Καμμένος σχετικά με τις αήθεις επιθέσεις που δέχθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Υπογράμμισε δε τον ιδιαίτερο ρόλο των ΑΝ.ΕΛ. στην κυβέρνηση: «Οι βουλευτές μας σταμάτησαν νόμους, άλλαξαν νομοσχέδια, μπλόκαραν διαδικασίες, όταν είδαμε ότι εκεί έχουμε την υποχρέωση απέναντι στον ελληνικό λαό να κάνουμε αυτό που υποσχεθήκαμε προεκλογικά, να είμαστε το αναγκαίο καλό».

Τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου εξέλεξαν νέο γραμματέα των ΑΝ.ΕΛ. τον Θύμιο Δρόσο (φωτό) με ποσοστό 66%, καθώς και τα επτά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, τα δύο μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας και το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής. Η έναρξη της συνόδου έγινε από τον αντιπρόεδρο του κινήματος Παναγιώτη Σγουρίδη και παρουσιάστηκε ο απολογισμός του απερχόμενου γραμματέα Ιωάννη Μοίρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα