Προβληματισμός για την επιθετική γραμμή του Αρη

Θέλει δουλειά στο επιθετικό κομμάτι ο Αρης, ο οποίος επικράτησε δύσκολα με 1-0 (σκόρερ στο 45′ ο Γιουνές) της Ξάνθης σε προχθεσινή φιλική αναμέτρηση στα Πηγάδια.Ο Πάκο Ερέρα δεν έκρυψε, μάλιστα, τον προβληματισμό του, δηλώνοντας μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Δεν παίξαμε πολύ καλά. Μόνο 30 λεπτά ήμασταν έξυπνοι. Στην επίθεση θέλουμε χρόνο. Αμυντικά είμαστε καλά, μπροστά θέλουμε χρόνο». Ο 64χρονος τεχνικός των «κιτρίνων» ευελπιστεί ότι οι προσθήκες του Νικολά Ντιγκινί (επανέρχεται από τραυματισμό) και του Μπρούνο Γκάμα θα δώσουν λύσεις, ενώ μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει για τον Χαμζά Γιουνές. 

Ο 32χρονος Τυνήσιος πανηγύρισε δεόντως το γκολ που πέτυχε, αναρτώντας και φωτογραφία στο Instagram με λεζάντα «Το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του Αρη».

Σε άλλες φιλικές αναμετρήσεις: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 0-0, Πανιώνιος – Παναιτωλικός 1-0 (39′ Μασούρας), ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 2-1 (5′ Πετσόνι αυτ., 48′ Βουό – 54′ Εϊλερς) και Λαμία – Λεβαδειακός 1-0 (63′ Μπερτόλιο). 

Τέλος, το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ αναμένεται να ξεκινήσει στις 22-23 Σεπτεμβρίου, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να δίνει 3.650.000 ευρώ για τα τηλεοπτικά της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, ρυθμίζοντας ταυτόχρονα και το χρέος της διοίκησης Καλογιάννη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα