Η Κουντουρά σε συζητήσεις για απευθείας πτήσεις Σανγκάη – Αθήνα

Η καθιέρωση απευθείας πτήσης Σανγκάης – Αθήνας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της Ελενας Κουντουρά (φωτό) με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου της ΣανγκάηςΟ Yang Jianrong, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα ως επικεφαλής αντιπροσωπίας μελών του επιμελητηρίου και επιχειρηματιών, ενημέρωσε την υπουργό Τουρισμού ότι ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.

Το θέμα της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Σανγκάης – Αθήνας το είχε βάλει στο τραπέζι η κυρία Κουντουρά από τον Μάιο, όταν και είχε επισκεφθεί τη Σανγκάη, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με αξιωματούχους, τουριστικούς ομίλους και αεροπορικές εταιρίες για την ενίσχυση της τουριστικής συνεργασίας.

Παράλληλα, η αντιπροσωπία από τη Σανγκάη εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη διερεύνηση των επενδυτικών ευκαιριών που προσφέρει η Ελλάδα στον ευρύτερο τουριστικό τομέα. Επίσης, ο κ. Jianrong εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Εκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου της Κίνας, που θα πραγματοποιηθεί στη Σανγκάη τον Νοέμβριο του 2018, προσκαλώντας την κυρία Κουντουρά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα