Οργή κατά Πολάκη για τη δημοσιοποίηση της διεύθυνσης Συνολάκη

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε μια αψυχολόγητη ενέργεια -που συνιστά και απρέπεια- από την πλευρά του Παύλου Πολάκη Στοχοποίησε εμμέσως τον καθηγητή Κώστα Συνολάκη αναρτώντας στο facebook προσωπικά του στοιχεία, όπως η διεύθυνση του σπιτιού του.

Σε δύο αναρτήσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί να απαξιώσει τον καθηγητή του ΕΜΠ, ο οποίος προ ημερών παρουσίασε την έκθεση για τις ευθύνες σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι. Ομως, στην προσπάθειά του αυτή ο κ. Πολάκης έδωσε και τη διεύθυνση του σπιτιού του, μαζί με φωτογραφίες που εμφανίζουν ξερά χόρτα στον στύλο της ΔΕΗ, ακριβώς απέξω. «Κύριε Συνολάκη! Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά, κανονίστε να καθαρίσετε τον στύλο της ΔΕΗ έξω από το σπίτι σας στη … (σ.σ.: αναφέρει τη διεύθυνση) από τα φυτά και τις κρεβατίνες σας γιατί κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής ή από φωτιά σε περίπτωση ζέστης. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξέρω αν θα προλάβετε να εκκενώσετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά» έγραψε, ξεπερνώντας κάθε όριο.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ερωτηθείς σχετικά στη χθεσινή συνέντευξη της ΔΕΘ, χαρακτήρισε «φασιστικό» τον τρόπο του αναπληρωτή, ενώ σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου. Στον κ. Πολάκη απάντησε, πάντως, ο κ. Συνολάκης. «Εκφοβισμούς, απειλές, πάσης φύσεως κουτσαβακίστικες και φασίζουσες συμπεριφορές και ιδιότυπες προγραφές σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου δεν πρόκειται να ανεχθώ. Βέβαια, είναι ίδιον τέτοιων ανθρώπων είτε να μην αντιλαμβάνονται το μήνυμα είτε να επιλέγουν να το αγνοούν, πυροβολώντας τον αγγελιοφόρο». Ως ποινικό αδίκημα και «κορυφαίο δείγμα φασιστικής νοοτροπίας» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού στον καθηγητή φυσικών καταστροφών του Πολυτεχνείου.

«Ο,τι κι αν συμβεί από εδώ και μπρος, με τις καθεστωτικές λογικές τις οποίες χρησιμοποιεί ο κ. Πολάκης, αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο κ. Τσίπρας. Οι εγκληματικές ευθύνες τους στο Μάτι δε θα ξεχαστούν» σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα