Πεδίον Αρεως: Εκκληση αγωνίας των κατοίκων, οργή κατά Δούρου

Εκκληση στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου να αποκαταστήσει άμεσα τις «πληγές» που άφησε η πολύχρονη κατάληψη του πάρκου από τους εμπόρους ναρκωτικών……απευθύνει, με ανοιχτή της επιστολή, η Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Αρεως, ενώ καταγγέλλει καθυστερήσεις από την πλευρά της Περιφέρειας.

«Εχουμε την αίσθηση ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν κινείται στους απαιτούμενους ρυθμούς για την εδραίωση της νέας “ταυτότητας” του Πεδίου του Αρεως ως χώρου ξεκούρασης, αναψυχής, αθλητισμού, παιχνιδιού για τα παιδιά, περιπάτου για τους ηλικιωμένους και σημείου συνάντησης για όλους τους πολίτες, χωρίς την ανασφάλεια της ανομίας και της παραβατικότητας, που είχαν προκαλέσει την ερήμωσή του τα προηγούμενα χρόνια» αναφέρουν οι κάτοικοι. Οι κάτοικοι, που πάντως απονέμουν τα εύσημα στην Ελληνική Αστυνομία για τη φύλαξη του πάρκου τις τελευταίες 20 ημέρες, «με εντυπωσιακά αποτελέσματα», απαριθμούν μία σειρά από προβλήματα τα οποία δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί.

Οπως λένε, στο πάρκο ο φωτισμός παραμένει τα βράδια ελλιπής, τα σπασμένα μάρμαρα στο έδαφος αποτελούν παγίδες για παιδιά, ηλικιωμένους και αθλουμένους, η ανακατασκευή της παιδικής χαράς των εφήβων δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, το κεντρικό σιντριβάνι παραμένει κατεστραμμένο, οι περισσότερες τουαλέτες είναι εκτός λειτουργίας και η καθαριότητα περιορίζεται στις βασικές διαδρομές, και όχι στα παρτέρια, όπου έχουν συσσωρευτεί σκουπίδια ετών. «Τώρα, που πραγματικά υπάρχει προστασία του χώρου από βανδαλισμούς, θεωρούμε αυτονόητη την κινητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής. Θα ήταν εγκληματικό να χαθεί και αυτή η ευκαιρία» καταλήγουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα