Δύο δράστες φέρεται ότι σκότωσαν τη Λαγούδη

Την έκαψαν στο αυτοκίνητό τηςΑλλα δύο άτομα «φωτογραφίζονται» πλέον ως οι ψυχροί δολοφόνοι που έκοψαν το νήμα της ζωής της Ειρήνης Λαγούδη, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την προσωποποίηση της ποινικής δίωξης εναντίον του 50χρονου γιατρού πρώην εραστή της για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία! 

Οι έρευνες προσανατολίζονται σε άλλα δύο άτομα -πέραν του γιατρού- τα οποία φέρεται ότι είναι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας της 44χρονης χήρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.
Πρόκειται για άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του πρώην συντρόφου της Λαγούδη, ο οποίος, όπως εκτιμάται, τα έβαλε να κάψουν την άτυχη μητέρα μέσα στο αυτοκίνητό της, στη Μυρτιά Τριχωνίδας στο Θέρμο. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα αποκαλύψει τη σύνδεση του ηθικού με τους φυσικούς αυτουργούς.

Ο πραγματογνώμων

«Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί η άκρη σε αυτή την υπόθεση και να εξακριβωθεί αν η φωτιά προκλήθηκε σκόπιμα και με δόλο από περισσότερα από ένα άτομα» είχε πει μετά βεβαιότητας, έναν μήνα μετά τον θάνατο της Λαγούδη, ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος ε.α. και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Στο περιεχόμενο της έκθεσής του, που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, αναφέρει ότι το σχέδιο της δολοφονίας δεν μπορούσε να υλοποιηθεί από ένα άτομο, εξηγώντας ότι άλλος έβαλε τη φωτιά και άλλος κλείδωσε την Ειρήνη μέσα στο Ford Ka, ώστε να μην μπορεί να βγει. Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για τη ζωή της και γι’ αυτό βρέθηκαν αποτυπώματα από την μπότα της στον ουρανό και στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα