Ο μοιραίος ΓΑΠ περιμένει στη γωνία τη Φώφη

Σαν τα σαλιγκάρια που βγαίνουν μετά τη βροχή, έτσι και ο μοιραίος… πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί να φτιάξει αφήγημα για την επιστροφή του στην πολιτική ζωή. Για να το πετύχει, χρησιμοποιεί ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ τη χρεοκοπία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την ανικανότητα της Φώφης Γεννηματά να συμμαζέψει το πασοκικό ΚΙΝ.ΑΛ. και να του δώσει αξιοπρεπή ποσοστά.

Σε μια από τις πολλές το τελευταίο διάστημα εμφανίσεις και δηλώσεις του επαναφέρει στην ατζέντα τη «σημαντική παράδοση και το έργο του ΠΑΣΟΚ», τονίζοντας ότι «το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να χτίσει» αφενός πάνω σ’ αυτή την παράδοση, αφετέρου να αγκαλιάσει «έναν ευρύτερο χώρο και νέες δυνάμεις σκεπτόμενες μετά την περιπέτεια της χώρας».

Συνέντευξη

Στην κατεύθυνση αυτή με συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής» ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει στην «υπεράσπιση της αυτονομίας της παράταξής μας», ενώ επαναλαμβάνει ότι «στρατηγικός αντίπαλος είναι η συντήρηση» και επιτίθεται τόσο στη Δεξιά όσο και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που απαιτεί ο Γιώργος Παπανδρέου από τη Χαριλάου Τρικούπη είναι να του επιτραπεί να εκφραστεί ως συνιδρυτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στο επικείμενο συνέδριό του. Οπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Παπανδρέου προετοιμάζει την επόμενη μέρα στον χώρο, περιμένοντας την εκλογική αποτυχία της Φώφης Γεννηματά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα