Χριστουγεννιάτικα δώρα στις γιατρούς και τις νοσηλεύτριες του Ιπποκράτειου προσέφερε ο Δ. Γκολιδάκης

Χριστουγεννιάτικα δώρα σε 350 γυναίκες γιατρούς και νοσηλεύτριες του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης πρόσεφερε ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης και καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης, μαζί με την εταιρεία «ΚΥΑΝΑ», μετά από συνεννόηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Νικόλαο Αντωνάκη. Ο κ. Γκολιδάκης προχώρησε σε αυτήν την πρωτοβουλία ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης στις εργαζόμενες των πλέον μάχιμων μονάδων του Ιπποκρατείου, που αποτελεί κέντρο αναφοράς περιστατικών covid – 19.

«Εργαζόμενες, μητέρες, σύζυγοι οι γυναίκες που εργάζονται στο Ιπποκράτειο, όπως και στα υπόλοιπα νοσοκομεία ανταποκρίνονται με επιτυχία σε όλους τους ρόλους τους. Ως ιδιώτης γιατρός όχι μόνο σέβομαι και αναγνωρίζω την προσφορά τους, αλλά εκφράζω και την ευγνωμοσύνη μου στο έργο τους.

Αποφασίσαμε με το Γιάννη Βασιλειάδη της ΚΥΑΝΑ να προσφέρουμε είδη προσωπικής χρήσης για τις γυναίκες εργαζόμενες προκειμένου να βοηθήσουμε, έστω και λίγο, να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη τους» δήλωσε ο κ. Γκολιδάκης και παράλληλα σημείωσε ότι «είμαστε πάντα δίπλα στους εργαζόμενους στην υγεία και όχι μόνο όταν τους χρειαζόμαστε. Μετά το τέλος της πανδημίας, πρέπει να ανοίξει άμεσα η συζήτηση για τα πάγια και δίκαια αιτήματά τους με πρώτο την συνολική ένταξη των νοσηλευτών στα βαρέα και ανθυγιεινά».

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Γκολιδάκη και την εταιρεία «ΚΥΑΝΑ» για την προσφορά τους

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα