Έκανε και η Φώφη Γεννηματά το εμβόλιο: «Είναι ώρα να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές»

Το δικό της μήνυμα ελπίδας προς τους πολίτες έστειλε χθες το πρωί η Φώφη Γεννηματά από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου πήγε για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, την τελευταία από τους πολιτικούς αρχηγούς που εμβολιάστηκαν, υποδέχτηκε στην είσοδο του νοσοκομείου ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και την οδήγησε στην ειδική αίθουσα.

Μετά το πέρας του εμβολιασμού η Φώφη Γεννηματά, απευθυνόμενη προς τους Ελληνες πολίτες, χαρακτήρισε «δώρο της επιστήμης προς τον άνθρωπο» το εμβόλιο, αλλά παράλληλα εξαπέλυσε τα βέλη της προς την κυβέρνηση για τον τρόπο που διαχειρίζεται ένα τόσο σοβαρό θέμα.

«Εμβολιάστηκα σήμερα και θέλω να κάνω έκκληση σε όλους για συμμετοχή στον εμβολιασμό. Είναι ώρα να απομονώσουμε τις ανεύθυνες φωνές. Η κυβέρνηση είναι ώρα να αφήσει τη φλυαρία την επικοινωνιακή και να ασχοληθεί σοβαρά για να οργανώσει με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τον εμβολιασμό των πολιτών της χώρας. Μονάχα έτσι μπορούμε να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Όχι άλλα λάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. έχει τονίσει επανειλημμένως ότι, αν και το εμβόλιο είναι ένα πολύ σημαντικό όπλο, δεν σημαίνει ότι με τον εμβολιασμό τελειώνει ο πόλεμος απέναντι στην πανδημία, ούτε χρειάζεται εφησυχασμός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα