Τα θολά σημεία της αυτοκτονίας του Σταύρου Δογιάκη

Η Αστυνομία ερευνά πώς ο κοινωνικός και ιδιαίτερα επικοινωνιακός Σταύρος Δογιάκης άλλαξε συμπεριφορά τις τελευταίες μέρες και οδηγήθηκε στην τραγική απόφαση.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι επιβεβαίωσε το αρχικό σενάριο των αστυνομικών ότι ο συνιδιοκτήτης της αγαπημένης ταβέρνας των διασήμων στην Κάντζα Σταύρος Δογιάκης αυτοπυροβολήθηκε με δύο σφαίρες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει και το τέλος της έρευνας, καθώς στην υπόθεση υπάρχουν ακόμα πολλά θολά σημεία. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε καταλήξει από τις δύο σφαίρες που τον έπληξαν στο στήθος και τον κρόταφο, ωστόσο την ίδια ώρα άτομα του στενού του κύκλου αδυνατούν να κατανοήσουν τι ήταν αυτό που τον ώθησε σε αυτή την τραγική απόφαση.

Τα δεδομένα είναι ότι ο συνιδιοκτήτης της ταβέρνας Κρητικός είχε αφήσει δίπλα σε ένα κουτί με μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι του ένα σημείωμα με το οποίο έχριζε κληρονόμο της περιουσίας του τον αδελφό του. Ακόμη ένα σημείωμα βρέθηκε μέσα στο ασημί smart που εντοπίστηκε στη θέση Αη Γιάννης στην Αγία Παρασκευή, λίγο προτού ο 53χρονος κατευθυνθεί προς το δάσος όπου έδωσε τέλος στη ζωή του. Με το δεύτερο σημείωμα ο Σταύρος Δογιάκης ζητούσε συγγνώμη από τον αδελφό που τον στενοχώρησε.
Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από άτομα του οικογενειακού, επαγγελματικού και φιλικού κύκλου του Δογιάκη προσπαθώντας να εξακριβώσουν γιατί αυτός ο κοινωνικός και ιδιαίτερα επικοινωνιακός επιχειρηματίας άλλαξε συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα και φαινόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Στενός φίλος του 53χρονου επιχειρηματία θέτει κάποια καίρια ερωτήματα, που δεν συνάδουν με το τραγικό φινάλε του, καθώς από τον ίδιο είχε πληροφορηθεί την προηγούμενη βραδιά ότι σχεδίαζε νέα επιχειρηματικά βήματα.

«Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατομμυρίου ευρώ σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Χολαργού. Είναι δυνατόν να σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και παράλληλα να ετοίμαζε τη νέα του δουλειά, επενδύοντας κόπους μιας ολόκληρης ζωής; Το μαγαζί ήταν σχεδόν έτοιμο να ανοίξει. Είχε γίνει έναρξη στην Εφορία και σύντομα θα ολοκληρώνονταν οι εργασίες κατασκευής του. Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η Αστυνομία και ελπίζω πως οι έρευνες θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση» σχολίασε ο φίλος του επιχειρηματία.

Πρόσεχε τη διατροφή του

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ο επιχειρηματίας παρέμεινε πιστός στη διατροφή που ακολουθούσε ακόμη και το βράδυ που προηγήθηκε του θανάτου του.
«Σκεφτείτε μόνο ότι δεν άγγιξε ούτε τα μακαρόνια που σερβιρίστηκαν στο τραπέζι, δείγμα τού πόσο πολύ πρόσεχε τη διατροφή του. Πείτε μου, λοιπόν, άνθρωπος που έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του προσέχει τι θα φάει το προηγούμενο βράδυ; Κάτι δεν κολλάει σε αυτή την ιστορία…» υπαινίχθηκε. Οι δικοί του άνθρωποι είχαν παρατηρήσει ότι ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, στην οποία έκαναν παρέλαση προσωπικότητες της showbiz, της τέχνης, της πολιτικής και του αθλητισμού, ήταν μελαγχολικός τις τελευταίες μέρες.
Μάλιστα, είχε σταματήσει το γυμναστήριο, ενώ όλοι ήξεραν το πάθος που είχε για τη γυμναστική.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του Δογιάκη καταγράφηκε στο Μαρούσι, προτού κλείσει και εκείνος κινηθεί προς το δάσος. Έτσι η έρευνα στρέφεται και στα πρόσωπα που συνάντησε προτού ρίξει την αυλαία της ζωής του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα