Αναζητούνται θύματα του προπονητή

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 34χρονου προπονητή τένις που κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, διατηρώντας ερωτικές σχέσεις μαζί τους.

Πρόκειται για τον Χρήστο Δερβένη του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1987. Η δημοσιοποίηση έγινε με στόχο να βρεθούν τυχόν άλλα θύματα του 34χρονου, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προπονητής οδηγούσε συχνά ανήλικες αθλήτριες στο σπίτι του, κάτι που είχαν παρατηρήσει και οι γείτονες. Με πρόσχημα να γνωριστούν καλύτερα, «έχτιζε» μια σχέση οικειότητας παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και της συζήτησης αποκάλυπτε τα αρρωστημένα ένστικτά του, ζητώντας από τις ανήλικες να μην πουν το παραμικρό σε τρίτους.

Δύο κορίτσια, ηλικίας 16 και 21 ετών σήμερα, αποκάλυψαν στις αστυνομικές Αρχές τη δράση του και μετά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων επιχειρούν να διαπιστώσουν τον ακριβή αριθμό των θυμάτων του, γι’ αυτό ζητήθηκε και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ο 34χρονος προπονητής φαίνεται ότι -τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια- αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του, τις οποίες γνώριζε στον σύλλογο τένις που διατηρούσε, ενώ με αρκετές ταξίδευε στο εξωτερικό για αγώνες και διέμεναν μαζί στα ξενοδοχεία… Ο ίδιος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι έκανε λάθος, κάνοντας λόγο για σχέση με τις κοπέλες και φέρεται ότι είπε πως θέλει να πληρώσει για όσα έκανε, αλλά όχι για αυτά που του προσάπτουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα