Φαρμακευτική η κεταμίνη που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα!

Δεν προέρχεται από πιάτσες ναρκομανών. Ανατρέπει δεδομένα το νέο αυτό εύρημα

Την ώρα που ένα πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας και τον τρόπο με τον οποίο της χορηγήθηκε η κεταμίνη, ήρθε στο φως μία αποκάλυψη που γεννά ακόμα περισσότερα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση, την οποία παρακολουθεί μουδιασμένη όλη η χώρα.

Τα σενάρια για τη χορήγηση της ουσίας που έστειλε στον άλλο κόσμο το αγγελούδι ήταν πολλά, με τις Αρχές να κάνουν φύλλο και φτερό τις ηλεκτρονικές συσκευές της μητέρας στην προσπάθειά τους να βρουν τον τρόπο με τον οποίο προμηθεύτηκε τη συγκεκριμένη ουσία.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κεταμίνη που ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του παιδιού είναι καθαρά φαρμακευτική, χωρίς παραφαρμακευτικά στοιχεία. Δηλαδή, δεν πρόκειται για την κεταμίνη που κυκλοφορεί στο παραεμπόριο.

Δύο σενάρια

Το γεγονός αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι τα σενάρια είναι δύο:

Πρώτον, ότι κάποιος μπορεί να την προμηθεύτηκε από τη μαύρη αγορά, αν και σε αυτήν την περίπτωση το νοσοκομείο ή η φαρμακαποθήκη θα έπρεπε να είχαν δηλώσει ότι το φάρμακο έχει κλαπεί.

Δεύτερον, ότι η κεταμίνη μπορεί να προέρχεται απευθείας από το ίδιο το νοσοκομείο -στο οποίο, όπως αποδείχτηκε, υπήρχε όντως η ουσία- και να χορηγήθηκε στο παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που εγείρει νέα ερωτήματα για την υπόθεση, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει αίτημα για χημική ανάλυση της κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης, με σκοπό να διαπιστωθεί αν πρόκειται για ενδονοσοκομειακή κεταμίνη ή αυτή που χρησιμοποιούν οι τοξικομανείς. Οπως εξηγούν οι ειδικοί, διαφορετικά συστατικά έχει η ενδονοσοκομειακή κεταμίνη και διαφορετικά η παράνομη κεταμίνη που πωλείται σε διάφορες μορφές, από χάπι έως διάλυμα. Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της 33χρονης, Οθωνας Παπαδόπουλος, επισήμανε ότι η προέλευση της ουσίας έχει μεγάλη σημασία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε την πιθανή προέλευση της ουσίας. Η έρευνά μας εξακολουθεί να έχει ως επίκεντρο το φονικό όπλο. Έχουμε την πληροφόρηση ότι είναι διαφορετική η χημική σύσταση της κεταμίνης που χορηγείται από το νοσοκομείο και των αντίστοιχων που διακινούνται παράνομα» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα