Ελαμψε η Νατάσα Παζαΐτη στην παρουσίαση βιβλίου για τον καρκίνο του μαστού

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Νατάσα Παζαΐτη, η οποία, συνοδευόμενη από τα παιδιά της Αλέξανδρο και Αλίκη, παρευρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παρουσίαση του βιβλίου που υπογράφει μαζί με την Αργυρώ Αγγελοπούλου «Μια κορδελίτσα που τη λέγαν Ιππολύτη».

Ένα βιβλίο που αναφέρεται στη μάχη μιας μαμάς με τον καρκίνο του μαστού και στο οποίο η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έχει γράψει το εισαγωγικό σημείωμα.

Η κυρία Παζαΐτη, χειρουργός μαστού, έχει αναπτύξει ιδιαίτερη ευαισθησία για το ζήτημα και είχε προσκαλέσει τους φίλους της στην εκδήλωση, τονίζοντας ότι η ίδια έχει αντιμετωπίσει άπειρες φορές την απόγνωση της μητέρας που μαθαίνοντας ότι νοσεί αισθάνεται αμηχανία και ενοχή απέναντι στο παιδί της γι’ αυτό που της συμβαίνει.

Όπως η ίδια σχολίασε, παραθέτοντας τις φωτογραφίες από την εκδήλωση, «για τη μητέρα που ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού, που αναρωτήθηκε πώς θα νιώσουν τα παιδιά της, που προβληματίστηκε για την αλλαγή στο σώμα της, που καθημερινά κοντοστέκεται το βλέμμα της στην τομή στο στήθος της. Για όλες τις γυναίκες που μένουν δυνατές, προχωράνε με ψηλά το κεφάλι και ζούνε την κάθε στιγμή, δεν εγκαταλείπουν τη μάχη και δεν παραδίδονται».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα