Νέο «φάουλ» Μενδώνη – Την ξεφτίλισε ο Καλδάρας

Στην ποδοσφαιρική διάλεκτο μια μεταγραφή όταν δεν αποδίδει συνήθως χαρακτηρίζεται «παλτό».

Αν μάλιστα ο παίκτης πέρα από τον αγωνιστικό χώρο τα «θαλασσώνει» και στην εξωγηπεδική του ζωή, τότε αποκαλείται «πρόβλημα» και φεύγει κακήν κακώς.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους πολιτικούς, οι οποίοι, όταν παίρνουν μετεγγραφή από το ένα κόμμα στο άλλο, αλλά δεν αποδίδουν, εκπαραθυρώνονται και συνήθως καταλήγουν στα αζήτητα.

Τον κανόνα αυτόν έρχεται να σπάσει όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος για λόγους άγνωστους συνεχίζει να κρατάει τη… σημιτική Λίνα Μενδώνη στο υπουργείο Πολιτισμού παρά τις απανωτές γκάφες και την κατακραυγή όλου του κόσμου.

Τελευταίο περιστατικό ανοργανωσιάς, προχειρότητας και απρέπειας της υπουργού είναι η ανακοίνωσή της για την απώλεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου. Σε αυτή την ανακοίνωση η απίστευτη υπουργός Πολιτισμού, αντί να αναφερθεί στον συνθέτη Απόστολο Καλδάρα, αναφέρθηκε στον γιο του, Κώστα.

Το γεγονός καυτηρίασε ο γιος του μεγάλου συνθέτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προσωπικά ξέρω ότι ήμουν παιδί θαύμα και από 7-8 χρόνων συνεργαζόμουν με τον Νίκο Ξανθόπουλο εγώ και όχι ο πατέρας μου ο Απόστολος, κι ευχαριστώ το ΥΠΠΟΑ για την αναφορά».

Ο ίδιος ωστόσο στην ανάρτησή του επισημαίνει ακόμα ένα μεγάλο «σφάλμα» της υπουργού. Επικαλούμενος τη μαρτυρία της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, ισχυρίζεται πως, εν αντιθέσει με τους ισχυρισμούς της υπουργού, ο Μίκης Θεοδωράκης δεν είχε συνεργαστεί ποτέ με τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Με τον… Μίκυ!

«Μεγαλύτερο όμως θαύμα ήταν η συνεργασία του με τον Μίκυ!!! Αφού, όπως με ενημέρωσε και η Μαργαρίτα, με τον Θεοδωράκη δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, αλλά σίγουρα ούτε και με τον Μάους!» αναφέρει ο κ. Καλδάρας.

Η εξαπατημένη από την υποκριτική ικανότητα του Λιγνάδη υπουργός, που έχει γίνει κόκκινο πανί για σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο, διεκδικεί επάξια να μπει στο πάνθεον των πλέον αποτυχημένων υπουργών Πολιτισμού.

Το ερώτημα είναι γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει για υπουργό μια πολιτικό που το μεγαλύτερο επίτευγμά της είναι πως κατάφερε να γυρίσει το κόσμο σε 3,5 χρόνια χρεώνοντας το Δημόσιο 705.000 ευρώ, αλλά και να «μπαλώσει» όπως όπως το «εγκαταλειμμένο από την Πολιτεία» Τατόι για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, κάνοντας μάλιστα και grande εμφάνιση με παλτό-κουβέρτα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα