Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την κόρη του

Η ενήλικη -πλέον- κοπέλα από την Κρήτη βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη από την τρυφερή ηλικία των 15 ετών

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε επί χρόνια μια ενήλικη -πλέον- κοπέλα από την Κρήτη στα χέρια του ίδιου του πατέρα της, ο οποίος τη βίαζε και την εξέδιδε σε διεστραμμένους παιδόφιλους αντί χρηματικής αμοιβής!

Το μαρτύριο της νεαρής άρχισε από την τρυφερή ηλικία των 15 ετών, όταν ο πατέρας της τη βίασε πρώτη φορά μέσα στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, την είχε απειλήσει ότι θα τη σκότωνε στην περίπτωση που αποκάλυπτε το «μυστικό» τους και είχε δώσει τον λόγο του ότι δεν θα την πείραζε στο μέλλον. Ωστόσο, δεν τήρησε την υπόσχεσή του και τρεις μήνες αργότερα τη βίασε ξανά! Υστερα από αυτό, οι συνευρέσεις τους γίνονταν όλο και πιο συχνές και συνοδεύονταν από βία και ξύλο, ενώ λίγους μήνες αργότερα ο μαστροπός πατέρας άρχισε να την «προωθεί» σε «άρρωστους» παιδεραστές αντί χρηματικής αμοιβής.

Η αρχή έγινε με έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία, ο οποίος είχε δει το κοριτσάκι και είχε πει στον πατέρα της ότι του άρεσε και πως ήταν διατεθειμένος να πληρώσει 500 ευρώ για να το βιάσει! Οπως είπε η κοπέλα, ο πατέρας της την υποχρέωνε να συναντά καθημερινά τον «παππού» σε δύο διαμερίσματα ιδιοκτησίας του, στο Ηράκλειο, όπου εξαναγκαζόταν να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση χασίς, προκειμένου να κάμπτονται οι αντιστάσεις της.

Στη συνέχεια, στο «πελατολόγιο» του ανθρωπόμορφου κτήνους προστέθηκαν τα ονόματα και άλλων ανδρών. Η ανήλικη κατακλυζόταν από μίσος για τον ίδιο τον πατέρα της, ο οποίος δεν δίσταζε, μεταξύ άλλων, να τη χτυπά, να σβήνει τσιγάρα στον λαιμό της και να τη βάζει επί ώρες τιμωρία στα… γόνατα, μαζί με τον αδελφό της και τη μητέρα τους! Αλλες φορές, μάλιστα, τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντάς τους να τις αφήσουν κάτω, και άλλες, όταν πεινούσαν, τους έβαζε να μυρίζουν τα φαγητά και τα γλυκά στο σούπερ μάρκετ, αφήνοντάς τους νηστικούς στο τέλος!

Ο ηλικιωμένος, ένας έμπορος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, που ήταν επίσης ανάμεσα στους «πελάτες», θα καθίσουν στο εδώλιο μαζί με τον πατέρα της κοπέλας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, της εμπορίας ανθρώπων κατ’ εξακολούθηση και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο αντί αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα