Ο υιός Σκαφτούρου είναι ο ιδιοκτήτης του… βομβαρδισμένου βενζινάδικου!

Το πρατήριο στον Ασπρόπυργο, το οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο ενόπλων της Greek Mafia, ήταν η συνέχεια στο φονικό κρεσέντο μετά τη διπλή δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη και του κουνιάδου του Διονύση Μουζακίτη τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Κορυδαλλό

Δολοφονίες ανθρώπων που έχουν απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών και το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, με διασυνδέσεις με την Greek Mafia και δολοφονημένους επιχειρηματίες στον χώρο των καυσίμων οι οποίοι είχαν κατά το παρελθόν ποινικές εμπλοκές σε υποθέσεις της «νύχτας» και ο εμπρησμός σε πρατήριο καυσίμων συμφερόντων του γιου θύματος μαφιόζικης εκτέλεσης μέσα στο σπίτι του στα Δερβενοχώρια δείχνουν νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαια θανάτου.

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Το πρατήριο καυσίμων στον Ασπρόπυργο το οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο ενόπλων εμπρηστών τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν η συνέχεια στο φονικό κρεσέντο μετά τη διπλή δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη και του κουνιάδου του Διονύση Μουζακίτη τα ξημερώματα της Τετάρτης στον Κορυδαλλό.

Οι τέσσερις ένοπλοι αιφνιδίασαν και ακινητοποίησαν τον φύλακα με πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ. Στη συνέχεια προκάλεσαν εμπρησμό σε βυτία σταθμευμένα σε παρακείμενο χώρο του πρατηρίου καυσίμων ιδιοκτησίας του γιου του «Θείου Τζο» της Greek Mafia, δολοφονημένου στα Δερβενοχώρια Γιάννη Σκαφτούρου.

Ηταν μαζί στο πατρικό του πατέρα του όταν ο ίδιος και ένα ακόμα άτομο συνόδευσαν τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας στην παιδική χαρά σε μικρή απόσταση, όταν οι δράστες αιφνιδίασαν το τραπέζι του αρραβώνα και πυροβόλησαν τον Γιάννη Σκαφτούρο, ενώ ο ίδιος επιχειρούσε να προστατεύσει τα αδύναμα μέλη της οικογένειάς του. Ο ίδιος συνέχισε την επιχειρηματική δραστηριότητα του πατέρα του και τις επιχειρήσεις με τα καύσιμα.

Σύμφωνα με την κατάθεση του φύλακα, τέσσερις δράστες με κράνη και γάντια, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, υπό την απειλή καλάσνικοφ οδήγησαν τους δύο υπαλλήλους στο εσωτερικό του πρατηρίου καυσίμων και στη συνέχεια και τον ίδιο, ο οποίος είχε ξαπλώσει σε φορτηγό. Επειτα, οι δράστες με μπιτόνια καυσίμου περιέλουσαν τα δύο σταθμευμένα βυτιοφόρα και τα πυρπόλησαν.

Από τη φωτιά σημειώθηκε έκρηξη και η φωτιά επεκτάθηκε σε έξι σταθμευμένα οχήματα, εκ των οποίων τα δύο βυτία και επιβατικό αυτοκίνητο, που καταστράφηκαν ολοσχερώς. Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ και ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 21 πυροσβέστες και επτά πυροσβεστικά οχήματα μετέβησαν στον Ασπρόπυργο για να σβήσουν την πυρκαγιά και κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο, ενώ απέτρεψαν τις συνέπειες από την επέκταση της φωτιάς στον χώρο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών εκτιμούν ότι κίνητρο είναι αντικρουόμενα συμφέροντα από αντίπαλα στρατόπεδα που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση και εκμετάλλευση των λαθραίων καυσίμων, με τις ενέργειες των τελευταίων ημερών να ενεργοποιούν νέο κύκλο αίματος στην εγχώρια μαφία. Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα περισσότεροι από 25 νεκροί με βαρύ ποινικό μητρώο και δικογραφίες που κατά καιρούς έχουν απασχολήσει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής συγκαταλέγονται στα θύματα της Greek Mafia.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της Δίωξης Εκβιαστών, η εμπρηστική ενέργεια στο πρατήριο υγρών καυσίμων αποδίδεται σε μαφιόζικη επίθεση. Ενα ξεκάθαρο μήνυμα -για όσους μπορούν να το αποκωδικοποιήσουν- μετά τη δολοφονία του «Θείου Τζο» της Greek Mafia Σκαφτούρου το Πάσχα του 2022 αλλά και την τελευταία αιματηρή πράξη με τη διπλή δολοφονία του «Ταρίφα» Βασίλη Ρουμπέτη και του κουνιάδου του με το προσωνύμιο «Νιόνιος» Διονύση Μουζακίτη, οι οποίοι ανήκαν στη στενή ομάδα του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα