Σοκ! Κλείδωσε σε καρότσα λαθρομετανάστες

Αργά χθες βράδυ εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ο ιδιοκτήτης του οχήματος που εμφανίστηκε σε βίντεο να στοιβάζει σε τρέιλερ 13 μετανάστες καλώντας παράλληλα σε πογκρόμ.

Το συμβάν συνέβη κοντά στην Αλεξανδρούπολη, και είναι ενδεικτικό της «εκρηκτικής» κατάστασης που επικρατεί στον Εβρο. Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνεται πως, πέραν του ιδιοκτήτη του οχήματος, που είναι αλβανικής καταγωγής (!), προσήχθησαν και κρατούνται δύο ημεδαποί, οι οποίοι φέρεται ότι τον συνέδραμαν.

«Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, με ισχυρό δημοκρατικό κεκτημένο και ανθρωπιστική παράδοση. Η αυτοδικία δεν είναι ανεκτή σε καμία έκφανσή της» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. Το βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Ο Αλβανός που τραβάει το βίντεο λέει ότι πρόκειται για «25 κομμάτια» τα οποία βρίσκονται κλειδωμένα στην καρότσα ενός τρέιλερ.

Μάλιστα κατηγορεί τους μετανάστες για τη φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, λέγοντας: «Κοιμόμαστε. Μια βόλτα από τη Χηλή και έχω φορτώσει, 25 κομμάτια έχω μέσα στο τρέιλερ. Ωπ, βλέπετε; 25 κομμάτια τα μπ… Εχει γεμίσει όλο το βουνό. Ολο το βουνό έχει γεμίσει γ… την τρέλα τους μέσα. Αυτοί είναι ορκισμένοι να μας κάψουν. Γεμάτα τα πουρνάρια. Παντού. Αυτό σας λέω, οργανωθείτε, βγείτε όλοι να τους μαζέψουμε, θα μας κάψουν. Αυτό σας λέω μόνο».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα