Ανατροπή! Καθόλου αλκοόλ στο αίμα του Νορβηγού που έσφαξε τον αστυνομικό

Τα αποτελέσματα από τις πρώτες εξετάσεις καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του δράστη, ο οποίος κατά την απολογία του επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω της μέθης του, ενώ ανέφερε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Τεράστια ανατροπή έφεραν στην υπόθεση δολοφονίας του άτυχου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη από τον 44χρονο Νορβηγό τα αποτελέσματα από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν στον δράστη, αφού δεν βρέθηκε στο αίμα του αλκοόλ. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, στο πλαίσιο της οποίας επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω της μέθης του, ενώ ανέφερε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του αυτοί καταρρίπτονται, από τη στιγμή που το αλκοτέστ έδειξε μηδενικό ποσοστό.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Δεν ήθελα με τίποτα να σκοτώσω. Από τη μέρα που γεννήθηκα ζω έναν εφιάλτη. Εχω κακοποιηθεί στη ζωή μου σεξουαλικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έχουν επιτεθεί πολλοί για την εμφάνισή μου. Θυμάμαι μόνο τον πανικό που είχα και δέχτηκα κάποια χτυπήματα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που έγινε» φέρεται ότι είπε κατά την απολογία του. Σε ό,τι αφορά το μαχαίρι παλάμης με το οποίο πήρε τη ζωή του νεαρού αστυνομικού, ο 44χρονος φέρεται ότι ανέφερε πως το κουβαλάει μαζί του για αυτοάμυνα, ενώ δήλωσε μετανιωμένος για όσα συνέβησαν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αστυνομικού.

Πλέον, εκτιμάται πως ο δικηγόρος του Νορβηγού θα ισχυριστεί πως ο εντολέας του είναι ψυχικά ασθενής. Βέβαια, στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη, δεν εντοπίστηκαν φάρμακα ούτε στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί υπάρχουν στοιχεία ότι ο 44χρονος αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα ή είχε καταναλώσει αλκοόλ. Εντούτοις, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου υποστηρίζει ότι η ανεύρεση αυτή δεν είναι τόσο σημαντική για την υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΛ.ΑΣ. αναμένει από τις νορβηγικές Αρχές την επίσημη ενημέρωση σχετικά με το επίδομα αναπηρίας που ο 44χρονος ισχυρίζεται ότι λαμβάνει τα τελευταία χρόνια από το κράτος για λόγους ψυχιατρικής φύσεως. Υπενθυμίζεται πως το ανατριχιαστικό έγκλημα εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης σε μπιραρία που βρίσκεται επί της οδού Κατσιμίδη, δίπλα ακριβώς από την έδρα των ΜΑΤ, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 32χρονος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διασκέδασε με τον συνομήλικο κουμπάρο του, όταν, υπό άγνωστες συνθήκες, ξέσπασε καβγάς με τον 44χρονο Νορβηγό μέσα στο μαγαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε λογομαχία για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα ο δράστης να μαχαιρώσει τον κουμπάρο του αστυνομικού στο πόδι. Τότε μεσολάβησε ο 32χρονος και δέχτηκε μαχαιριά στον λαιμό από τον αδίστακτο άνδρα, με συνέπεια να καταλήξει δευτερόλεπτα αργότερα. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο αστυνομικό το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου, στους Ταγαράδες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα