Αγρια επίθεση σε 13χρονο από δύο συμμαθητές του

Οι ανήλικοι μαζί με ακόμα έναν άγνωστο χτύπησαν το παιδί, έκλεψαν τα παπούτσια του, ενώ απείλησαν ότι θα του πάρουν και τον σκύλο

Νέο άγριο περιστατικό βίας ανηλίκων καταγράφηκε στην Αγια Παρασκευή με δράστες αμούστακα πιτσιρίκια, που επέδειξαν ένστικτα και συμπεριφορά σκληρών κακοποιών. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης ένα 13χρονο αγόρι που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του περικυκλώθηκε στην οδό Λυκείου από δύο συμμαθητές του και ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον 13χρονο, έψαξαν τις τσέπες του για τηλέφωνο ή χρήματα και με τη χρήση βίας τον εξανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του και να τους ακολουθήσει ξυπόλητος. Η άγρια σκηνή συνεχίστηκε, όταν ανάγκασαν το παιδί να γονατίσει στον δρόμο και να μιλήσει χυδαία για δύο κοπέλες μπροστά στην κάμερα του κινητού τηλεφώνου που τον κατέγραφαν. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων του θύματος στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, ο τρίτος άγνωστος δράστης απείλησε πως έχει πιστόλι και δεν θα διστάσει να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια, οι παραβατικοί ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή και ανέβασαν το σοκαριστικό βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα για να διασύρουν τον 13χρονο.

Πέταξαν αβγά

Η ίδια ομάδα προ ημερών είχε πετάξει αβγά στο διαμέρισμα του θύματος και είχαν λερώσει το αυτοκίνητο του πατέρα του. Για τη σοκαριστική εμπειρία του 13χρονου μίλησε η μητέρα του: «Δεν περιγράφεται αυτό που έζησα. Είναι το σοκ να βλέπεις το παιδί σου σε αυτή την κατάσταση, να υπόκειται αυτόν τον ψυχικό βιασμό, τα σωματικά χτυπήματα, τις απειλές» είπε και συνέχισε: «Του πήραν τον σκύλο από τα χέρια, τον κράτησε ο ένας τον σκύλο. Του έψαξαν πρώτα τις τσέπες, αν έχει κάτι, δεν είχε. Του έβγαλαν τα παπούτσια, που ήταν κάποιας σημαντικής αξίας. Του έχωσε δύο μπουνιές στη μύτη, άνοιξε η μύτη του. Ακουσε το όνομα του δεύτερου παιδιού, φορούσαν full face στην αρχή και μετά τις έβγαλαν. Τον έβαλαν να γονατίσει, τον τράβηξαν βίντεο ζητώντας του να αναφερθεί σε δύο κορίτσια τα οποία δεν γνωρίζει και να αναφέρει χαρακτηρισμούς πολύ άσχημους. Το τράβηξαν το βίντεο, ήρθε στο σπίτι το παιδί ξυπόλυτο με αίματα στη μύτη και κλαίγοντας» περιέγραψε η μητέρα.

Οπως είπε, εδώ και καιρό ο γιος της έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας των παραβατικών και συχνά του επιτίθενται και τον απειλούν να μη μιλήσει. Ο 14χρονος «αρχηγός» της ομάδας έχει αποβληθεί τέσσερις φορές από το σχολείο, ενώ συμπεριφέρεται μονίμως σαν κοινός κακοποιός. Σε βάρος των δύο ταυτοποιημένων δραστών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα