Ζάκυνθος: Αλβανός χτύπησε τη σύντροφό του μέχρι να αποβάλει

«Σκότωσε» το έμβρυο που κυοφορούσε η 19χρονη φίλη του, εξαναγκάζοντάς τη να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους όσα φρικαλέα διέπραξε ένας νεαρός Αλβανός οικοδόμος στη Ζάκυνθο, ο οποίος δεν δίστασε να «σκοτώσει» το έμβρυο που κυοφορούσε η 19χρονη φίλη του, χτυπώντας τη βάναυσα και εξαναγκάζοντάς την να πάρει φάρμακα προκειμένου να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις του ζευγαριού τις τελευταίες ημέρες ήταν τεταμένες, με αποτέλεσμα η 19χρονη να φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον 27χρονο και να επιστρέψει στο πατρικό της. Όμως, το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο νεαρός άνδρας μετέβη στο πατρικό σπίτι του νεαρού κοριτσιού και του είπε να τον ακολουθήσει για να συναντήσουν κάποιους φίλους του οι οποίοι θα γίνονταν οι νονοί του παιδιού.

Ραντεβού

Η 19χρονη δέχτηκε και αφού συνάντησαν τους φίλους, στη συνέχεια ο δράστης με κάποιο πρόσχημα την οδήγησε στο σπίτι του στο Τσιβιλί της Ζακύνθου. Εκεί ζήτησε από το κορίτσι να περάσουν μαζί τη νύχτα κι όταν εκείνη αρνήθηκε ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας τη μετέφερε στο κρεβάτι του, της έδεσε τα χέρια με σκοινί και την εξανάγκασε να πάρει δύο χάπια από το στόμα, καθώς και ένα κολπικό, προκειμένου να προκληθεί αποβολή του εμβρύου.

Το επόμενο πρωί τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει. Ο 27χρονος συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία που έγινε σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως και επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η 19χρονη Αλβανίδα ζούσε με τους γονείς της στο νησί και εργαζόταν σε ταβέρνα.

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν από εννέα χρόνια σε βάρος 31χρονης Γιαννιώτισσας που ο ντόπιος φίλος της έβαλε την παρέα του να την πετάξουν στη λίμνη της Κυρά-Φροσύνης, καθώς ήταν δύο μηνών έγκυος. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου του 2015, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει στους -4 βαθμούς. Ευτυχώς η περιπέτεια της γυναίκας είχε αίσια κατάληξη και έτσι λίγες μήνες αργότερα κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της το αγοράκι της. «Είναι το θαύμα μου» ανέφερε, χθες, χαρακτηριστικά η ίδια σε επικοινωνία που είχε μαζί της η «δημοκρατία».

«Μακάρι άλλη κοπέλα να μη ζήσει ό,τι εγώ. Ηταν ο πιο κρύος χειμώνας, η λίμνη στις άκρες της ήταν παγωμένη. Δοξάζω μόνο τον Θεό που έζησε μαζί μου το μωρό μου. Και δεν με έριξε μόνο για να αποβάλω. Τα τελευταία του λόγια ήταν “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας“» αποκάλυψε η γυναίκα, που πέρασε τα πάνδεινα.

Ο δράστης μαζί με τρία άτομα παρέσυρε στη θέση Μάτσικα την 31χρονη με σκοπό να τα βρουν όταν εκείνη συνειδητοποίησε πως δεν ταιριάζουν για να ζήσουν μαζί, καθώς ο φίλος της είχε κακές συναναστροφές που άργησαν αλλά ήρθαν στην επιφάνεια… Στις όχθες της λίμνης εκείνος της απάντησε ότι δεν θα επέτρεπε ένας άλλος να είναι μαζί της, όπως και το παιδί του, και της ζήτησε να συναντηθούν.

Θέση Μάτσικα

Πράγματι, η κοπέλα πήγε στο ραντεβού, αλλά οι άλλοι τρεις αφού «αποβίβασαν με σωματική βία την 31χρονη από το αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαινε, τραβώντας την από τα χέρια και τα μαλλιά της και ωθώντας τη βίαια, τη σήκωσαν πρώτα στον αέρα, την έσυραν ως την όχθη της λίμνης των Ιωαννίνων σε απόσταση περίπου τριών μέτρων, τη σήκωσαν και πάλι στον αέρα και με φόρα την έριξαν μέσα στη λίμνη, παρόλο που η παθούσα επανειλημμένα τούς καλούσε να την αφήσουν, με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν σωματικές βλάβες», αναφέρεται με σαφήνεια στο κατηγορητήριο.

Ο επιχειρηματίας παρακολουθούσε αδιάφορος το σκηνικό. Μετά όλοι μαζί οι τέσσερις άνδρες έφυγαν και άφησαν την κοπέλα μέσα στη λίμνη. Μάλιστα, όπως η ίδια περιγράφει, φεύγοντας δεν κοίταξαν καν πίσω τους να δουν αν βγήκε ή όχι στην επιφάνεια της λίμνης. Βρεγμένη, τραυματισμένη και ταλαιπωρημένη όπως ήταν, πήγε στο αυτοκίνητό της και βρήκε το κινητό της τηλέφωνο.

Κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, λέγοντας «με έριξαν μέσα στη λίμνη, πήγαν να με σκοτώσουν, ελάτε γρήγορα, κρυώνω». Τελικά, ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή αναστολή για ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα