Στο σκαμνί τρεις που εξέδιδαν ανήλικη

Στις 4 Μαρτίου η δίκη δύο Αλβανών, ηλικίας 44 και 39 ετών, και ενός Ελληνα, ηλικίας 56 ετών, που κατηγορούνται για μαστροπεία σε βάρος ενός κοριτσιού

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω αναμένεται να καθίσουν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου τρεις άνδρες που κατηγορούνται για μαστροπεία σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού στη Ρόδο. Πρόκειται για δύο Αλβανούς, ηλικίας 44 και 39 ετών, κι έναν Eλληνα ηλικίας 56 ετών.

Οι τρεις τους διατηρούσαν παράνομο οίκο ανοχής στο πατάρι του μπαρ ιδιοκτησίας του 44χρονου, στο Φαληράκι της Ρόδου. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πελάτες όλων των ηλικιών ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις σε βάρος της ανήλικης, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, αλλά και ακόμη δύο αλλοδαπών γυναικών. Οι τρεις άνδρες στις απολογίες τους είχαν αρνηθεί όσα τούς καταλογίζονται, και μάλιστα ο 44χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, είχε υποστηρίξει ότι πρόκειται για συνωνυμία και δεν είναι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού καταστήματος.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Μάρτιο του 2015, όταν οι Αρχές ανακάλυψαν ότι το μπαρ «έκρυβε» ένα πατάρι, το οποίο είχε διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να παραπέμπει σε οίκο ανοχής. Ο 39χρονος κατηγορούμενος παρουσιαζόταν ως υπεύθυνος του μπαρ, ο οποίος όμως φέρεται ότι είχε ενεργό ρόλο και στην «επιχείρηση» του πάνω ορόφου, όπου εκδίδονταν οι δύο σερβιτόρες του καταστήματος αλλά και μια 17χρονη κοπέλα.

Στο πλαίσιο της έρευνας που είχε διενεργηθεί, είχε προκύψει πως ο 44χρονος ιδιοκτήτης, με τη μεσολάβηση τρίτου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου τέθηκαν υπό διερεύνηση, πιθανότατα έκλεινε ερωτικά ραντεβού στην ανήλικη στο πατάρι του μπαρ, αλλά και στο σπίτι ενός 70χρονου πελάτη. Η τιμή ήταν προκαθορισμένη στα 100 ευρώ, ποσό που εισέπραττε απευθείας ο 39χρονος Αλβανός. Από αυτά, τα 50 ευρώ κατέληγαν στην εκδιδόμενη κοπέλα και τα υπόλοιπα 50 ευρώ σε εκείνον.

Τότε είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση στο μαγαζί στο Φαληράκι, με συνέπεια να συλληφθούν πέντε άτομα. Οι αστυνομικοί είχαν φορέσει χειροπέδες στον 39χρονο Αλβανό, σε μια 22χρονη με καταγωγή από την Ουκρανία, που εργαζόταν στο μπαρ και στον παράνομο οίκο ανοχής, σε μια 19χρονη Βουλγάρα συνάδελφό της, αλλά και στην ανήλικη κοπέλα. Τέλος, είχε συλληφθεί και η μητέρα της 17χρονης για παραμέληση της εποπτείας της.

Οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία διαχώρισε την υπόθεση ως προς τα αδικήματα της λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια και της παράνομης εργασίας, παραπέμποντας έτσι τους κατηγορουμένους σε τακτική δικάσιμο. Σε ό,τι αφορά την κατηγορία της μαστροπείας, μετά την έρευνα που διατάχθηκε ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος των τριών ανδρών, που βρίσκονταν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., και πλέον είναι αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα