Ρόδος: Άνδρας εισέβαλε στο Αστυνομικό Μέγαρο και απείλησε να το κάψει!

Εισβολή στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ρόδου έκανε ένας 37χρονος το απόγευμα της Δευτέρας (20/10), και έχοντας μαζί του μπιτόνι με βενζίνη απειλούσε να πυρπολήσει τον χώρο.

Και το χειρότερο είναι πως ο 37χρονος Έλληνας, δεν έμεινε στα λόγια αλλά όντως προσπάθησε να βάλει φωτιά στο μπιτόνι που είχε μέσα σε μια σακούλα.

Άμεσα όμως αντέδρασαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν μέσα στον χώρο που στεγάζει την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τονεπίδοξο εμπρηστή προτού κινδυνεύσει το προσωπικό και οι πολίτες.

Κατά την έρευνα, κατασχέθηκε το δοχείο με το καύσιμο υλικό, καθώς και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι που είχε στην κατοχή του ο 37χρονος.

Ακολούθησε η σύλληψη του 37χρονου ο οποίος έχει ιστορικό ψυχιατρικού νοσήματος. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο επίδοξος εμπρηστής φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, πως είχε προηγουμένως μεταβεί σε δημόσια υπηρεσία όπου, όπως ισχυρίστηκε, δεν εξυπηρετήθηκε. Ο θυμός του, όπως φαίνεται, τον οδήγησε σε μια ακραία ενέργεια, επιστρέφοντας στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για να προκαλέσει εμπρησμό.

Ο άνδρας όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη για παρόμοιες ενέργειες εμπρησμού σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Παρά τις επανειλημμένες συλλήψεις και τις παρεμβάσεις αρμόδιων υπηρεσιών, φαίνεται πως δεν βρίσκεται λύση στο πρόβλημα.







Advertisement 3
spot_img

Ροή ειδήσεων







spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ