Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονο ανώμαλο που παρενοχλούσε συστηματικά 9χρονο

Οι αστυνομικές αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 52χρονο στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε συστηματικά έναν 9χρονο.

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο ο 52χρονος μέσω εφαρμογής συνομιλιών, αντάλλασσε με τον 9χρονο, μηνύματα, συνομιλίες και πραγματοποιώντας βιντεοκλήσεις τον προέτρεπε να του αποστείλει απρεπείς φωτογραφίες.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ανήλικος, συναντήθηκαν σε απροσδιόριστο χρόνο στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου ο δράστης προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του.

Σε έρευνα της οικίας του 52χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο εστάλη για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη, ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.








Advertisement 3
spot_img

Ροή ειδήσεων








spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ