Το ξεμπρόστιασμα των γουρουνιών

Το δημοσίευμα της «δημοκρατίας» για τον παλιάνθρωπο που χρησιμοποιούσε τις θέσεις εξουσίας που κατά καιρούς είχε ώστε να βιάζει αλλά και να εκβιάζει νεαρές κοπέλες να κάνουν σεξ μαζί του έχει προκαλέσει σάλο.

Η περιγραφή της δράσης του γουρουνιού είναι ανατριχιαστική. Έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο οποίος έκανε τη σχετική αποκάλυψη: «Τότε στα ντουζένια του, όταν έκοβε κάθε βράδυ μεροκάματο στα κανάλια της διαπλοκής όπου περιέφερε το εγώ του σαν διάνος, ο ακαδημαϊκός – πολιτικός γύπας κιαλάρισε όμορφη νεαρή δημοσιογράφο, από τα καλύτερα παιδιά της δημοσιογραφικής πιάτσας…

Έτσι, θολωμένος από τον ασυγκράτητο πόθο του, παρά την αρχικώς ευγενική άρνηση της δημοσιογράφου, κλείδωσε την πόρτα του γραφείου, άφησε το… προυτσάλισμα και άρχισε να την κυνηγάει μέσα στο γραφείο γύρω από τα έπιπλα. Μόνο όταν εκείνη έβαλε τις φωνές και ο φόβος του σκανδάλου έπεσε σαν κουβάς παγωμένο νερό πάνω στο γραβατωμένο “γουρούνι” ξεκλείδωσε την πόρτα και την άφησε να φύγει».

Τα θύματα του παλιανθρώπου είναι πολλά και οι μέθοδοι που χρησιμοποίησε για να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά τις γυναίκες, οι οποίες είχαν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο του, είναι γλοιώδεις. Προκαλούν απέχθεια ίση με εκείνη που νιώθουν οι Έλληνες πολίτες για τις προδοτικές και αντικοινωνικές πολιτικές που εφάρμοσε.

Το θέμα είναι να μιλήσουν οι γυναίκες που έπεσαν θύματά του. Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν επώνυμες καταγγελίες για την ασελγή δράση του διάσημου και ισχυρού γουρουνιού. Θα είναι ωφέλιμο για την κοινωνία το δράμα της Σοφίας Μπεκατώρου αλλά και η γενναιότητά της να κάνει επώνυμη καταγγελία να ωθήσει γυναίκες και άνδρες που έπεσαν θύματα διεστραμμένων πολιτικών να καταγγείλουν τους δράστες, ώστε αυτοί να απομακρυνθούν από τον δημόσιο βίο.

Και μια σημείωση για το τέλος: Είναι γνωστό ότι το γουρούνι για το οποίο έγιναν τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα από τη «δημοκρατία» έχει αρχίσει να ιδρώνει, τρέμοντας για τα αποκαλυπτήρια, που ενδέχεται να γίνουν. Επίσης, είναι γνωστό ότι θα χρησιμοποιήσει το… κόλπο ότι όλα αποτελούν μια σκευωρία σε βάρος του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα