ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΩΡΑΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΑΪΚΟΣ ΑΔΩΝΙΣ

Σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, όταν έρθουν τα σκούρα, μην το ρισκάρεις. Διώξ’ τους δικούς σου απ’ το μέρος!Αξίζει να παρακολουθήσετε το σύνολο της ομιλίας του Αδωνη Γεωργιάδη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στις 23/11/2018 (στο διαδίκτυο είναι εδώ: goo.gl/bBTvfA ) για να καταλάβετε πώς πρόκειται να συμπεριφερθούν οι υπερπατριώται μπροστάρηδές μας την ώρα της εθνικής κρίσεως. 

Διαβάστε με προσοχή το πρώτο απόσπασμα, όπου αποδεικνύεται ότι οι Ελληνες το ’40 ήταν κορόιδα που άφησαν τις οικογένειές τους στην Ελλάδα και δεν τις φυγάδευσαν στο εξωτερικό όπως ο φλογερός ελληνολάτρης Αδωνις: «Εγώ θα σας πω μια προσωπική ιστορία. Την ημέρα του δημοψηφίσματος ήμουν απολύτως βέβαιος ότι θα χάσουμε. Δεν είχα αυταπάτες όπως ο κ. Τσίπρας. Πήγαμε και ψηφίσαμε με τη σύζυγό μου και γυρίσαμε σπίτι, πήρα τη σύζυγό μου και τα παιδιά, πήγαμε στο αεροδρόμιο και φύγαμε στο εξωτερικό. Και είπα ότι δεν θέλω να είναι η οικογένειά μου στην Ελλάδα, γιατί, αν η Ελλάδα έχει δραχμή, αμφιβάλλω αν η δημοκρατία θα λειτουργεί με τον τρόπο που την ξέρουμε. Και εγώ μεν είμαι βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, θα πρέπει να υποστώ τις συνέπειες των ευθυνών μου. Η οικογένειά μου πρέπει να τη γλυτώσει. Και η οικογένειά μου έμεινε ενάμιση μήνα εκτός Ελλάδος έως ότου ήμουν βέβαιος ότι θα αποφύγουμε το Grexit. Τόσο κοντά στο Grexit φτάσαμε».

Στο δεύτερο απόσπασμα ο Αδωνις εκφράζει την άποψή του για την πατρίδα μας που έχει πάθει «ομαδική βλακεία»: «Δεν βγάζεις άκρη στην Ελλάδα, αφού είναι όλοι κομμουνιστές. Η χώρα έχει πάθει ομαδική βλακεία. […] Αν μείνεις για πολύ καιρό, πάντως, (σ.σ.: στο ΚΚΕ), κάποια βλάβη θα την πάθεις σίγουρα». Συνελόντι ειπείν, το αυτό πρέπει να ισχύει και για τον σύμβουλο στρατηγικής του Κυριάκου Μητσοτάκη Τάκη Θεοδωρικάκο, που θήτευσε στην ΚΝΕ.

Και εδώ ο εκλαμπρότατος Αδωνις εκθέτει σε κοινή θέα το φιλολαϊκό προφίλ του: «Η Κίνα είναι σκληρός καπιταλισμός και κακής μορφής. Εγώ είμαι καπιταλιστής, αλλά ως εκεί. Θέλω να έχουν και ΚΑΠΟΙΑ δικαιώματα οι εργαζόμενοι, εν πάση περιπτώσει (γέλια στο κοινό)».
Μας κακομαθαίνετε εμάς τους κολίγους με αυτά τα ΚΑΠΟΙΑ δικαιώματα, κύριε αντιπρόεδρέ μας…

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα