Βάνδαλοι: Τούρκοι έκλεψαν έμβλημα από θύρα της Αγίας Σοφίας

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο οι Τούρκοι, καθώς αποκαλύφθηκε πως καταγράφηκαν νέοι βανδαλισμοί στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης, στο απόλυτο σύμβολο της Ορθοδοξίας, αφού τούτη τη φορά άγνωστοι έκλεψαν έμβλημα από θύρα του ναού.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε για το θέμα το τουρκικό ATV, το μνημείο έγινε «στόχος αμόρφωτων», αφού οι δράστες έκλεψαν μεταλλικά ελάσματα που κοσμούν την κεντρική είσοδο της εκκλησίας, μια αποτρόπαια πράξη-πλήγμα για την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά το ρεπορτάζ του τουρκικού μέσου ήταν απολύτως καταδικαστικό για την απαράδεκτη ενέργεια, την ώρα που το καθεστώς του «σουλτάνου» Ερντογάν αδιαφορεί για όσα έχουν ήδη συμβεί -και συνεχίζουν να συμβαίνουν- στον ναό, που αποτελεί μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα