Ελένη Τουλουπάκη: Κατήγγειλε «καταδρομή» με πρακτορικές μεθόδους – «Θέλουν να με εκβιάσουν»

Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα και οι απορίες όσον αφορά τη διάρρηξη του σπιτιού της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη και όσα αυτή κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή στους αστυνομικούς του τμήματος Διαρρηκτών της ΓΑΔΑ.

Η κυρία Τουλουπάκη, που βρίσκεται κατηγορούμενη για τους χειρισμούς της στην έρευνα της Novartis, κατήγγειλε ότι οι άγνωστοι πήραν από το σπίτι της στην Ακρόπολη όχι πράγματα αξίας, αλλά αρχεία, στικάκια, έγγραφα και σημειώσεις. Παράλληλα, αποκάλυψε πως οι διαρρήκτες δεν περιορίστηκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της, αλλά έψαξαν την αλληλογραφία της, τα συμβόλαια του σπιτιού της, τις δανειακές της συμβάσεις και ένα μαύρο ντοσιέ από εκπαιδευτικό σεμινάριο που είχε παρακολουθήσει στο FBI. Όπως είπε, το ντοσιέ αφαιρέθηκε, αφού προηγουμένως οι δράστες πέταξαν όλο το έγγραφο υλικό που υπήρχε μέσα σε αυτό.

«Η καταδρομή αυτή στο σπίτι μου θυμίζει πρακτορικές μεθόδους» φέρεται ότι τόνισε η εισαγγελέας Διαφθοράς και περιέγραψε έναν πραγματικό βανδαλισμό, όπως το σκισμένο στρώμα του κρεβατιού της, το ανοιγμένο πιάνο της, αλλά και τα αναποδογυρισμένα αντικείμενα. Κατήγγειλε δε οργανωμένο σχέδιο σε βάρος της για να βρεθούν στοιχεία τα οποία -όπως εκτίμησε- θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν μελλοντικά από αυτούς που το προηγούμενο διάστημα την έχουν στοχοποιήσει. Ταυτόχρονα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιχειρήσουν ακόμη και να την εκβιάσουν, υποστηρίζοντας ότι η διάρρηξη του σπιτιού της δεν είναι άσχετη με τη στοχοποίησή της από πολιτικούς, ιδιώτες και μερίδα του Τύπου, που έφτασαν μετά τις δηλώσεις και τις διώξεις να εισβάλουν ακόμη και στον προσωπικό της χώρο.

Η κυρία Τουλουπάκη ανέφερε ότι, ενώ παραβιάστηκαν τόσο το δικό της διαμέρισμα όσο και ενός συνεργάτη του Β. Κεγκέρογλου στο ίδιο κτίριο, σε κανένα από τα δύο δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης, ενώ αναφερόμενη στο γεγονός ότι δεν της έκλεψαν κοσμήματα και τιμαλφή μίλησε χαρακτηριστικά για «ένα πολύτιμο ρολόι, που το είχαν απλώς βγάλει από το κουτί του». Επίσης, επέρριψε ευθύνες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επειδή είχε επανειλημμένα ζητήσει να έχει 24ωρη φύλαξη στην οικία της, όπως ορίζει ο νόμος, αλλά ουδέποτε της παρασχέθηκε, παρά μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα