Έκοψαν πάλι τη «Δημοκρατία» από τη ΔΕΘ!

Δεύτερος συνεχόμενος (!) αποκλεισμός της «ενοχλητικής» εφημερίδας μας από τη συνέντευξη του Μητσοτάκη

Φαίνεται ότι η κριτική που ασκεί η «δημοκρατία» ενοχλεί τον πρωθυπουργό και το στενό του επιτελείο γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά ο δεύτερος συνεχόμενος «αποκλεισμός» της εφημερίδας, που γράφει την αλήθεια προς όφελος της κοινωνίας και όχι των πολιτικών.

Πέρυσι δεν δόθηκε η δυνατότητα στη «δημοκρατία» να καταθέσει ερώτηση στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, γιατί προφανώς δεν ήθελαν να φέρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε δύσκολη θέση να απαντήσει για κάτι που δεν θα ήθελε να ακούσει. Φέτος θα συμβεί περίπου το ίδιο. Παρά το γεγονός ότι καταθέσαμε όλα τα δικαιολογητικά από πλευράς εφημερίδας στο αρμόδιο τμήμα, όπως μας ζητήθηκε, διαπιστεύσαμε τον Νίκο Πετρουλάκη από τη Θεσσαλονίκη να εκπροσωπήσει την εφημερίδα μας, έναν από τους πιο έμπειρους και μέλος της Ένωσης Συντακτών από το 1987, η απάντηση που μας δόθηκε χθες ήταν ότι μπορούμε να κάνουμε ερώτηση στον πρωθυπουργό μέσω… ίντερνετ, γιατί στην αίθουσα θα βρίσκονται άλλοι δημοσιογράφοι…

«Θα μπορέσετε να μπείτε στην πλατφόρμα με κωδικό που θα σας δώσουμε για να μπορέσετε να καταθέσετε ερώτηση, εάν το επιθυμείτε» είπε η ευγενική κοπέλα από το αρμόδιο υπουργείο, αλλά στην ερώτηση «Είναι δυνατόν να απουσιάζει από τον χώρο της συνέντευξης Τύπου η εφημερίδα που είναι πρώτη σε πωλήσεις στη Βόρεια Ελλάδα από όλες τις άλλες εφημερίδες;», η απάντηση ήταν: «Έχει γίνει η επιλογή προσώπων από άλλους, όχι από μένα – δεν είστε εσείς, πάντως, μέσα…»

Αυτό έλειπε, να ήμασταν! Πάντως, θα πρέπει να γνωρίζουν οι ανευθυνοϋπεύθυνοι, που θέλουν να κρατούν σε «γυάλα» τον Μητσοτάκη, ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει καμιά σοβαρή ερώτηση προς τον πρωθυπουργό για τα θέματα που τον απασχολούν, και όχι αβανταδόρικες ερωτήσεις από αυτούς που πήραν τη μερίδα όχι του λέοντος, αλλά του… ελέφαντα στις πρόσφατες επιδοτήσεις για τα σποτάκια και τις καταχωρίσεις λόγω πανδημίας.
Για να μην ξεχνιόμαστε…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα