Η Φώφη Γεννηματά βάζει πλάτη για τις Πρέσπες!

Δεκανίκι της κυβέρνησης για τα Σκόπια η Γεννηματά, φορώντας το πέπλο της αυστηρής «αντιπολιτευτικής» κριτικής

Την ώρα που η κυβέρνηση φοβάται να φέρει προς κύρωση στη Βουλή τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια, που προβλέπονται στο πλαίσιο της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε παρούσα. Οι μάσκες στο αντεθνικό σόου έπεσαν αποκαλυπτικά!

Η πρόεδρος του φιλοκυβερνητικού ΚΙΝ.ΑΛ., επιβεβαιώνοντας ακόμα μία φορά ότι λειτουργεί σαν κυβερνητικό δεκανίκι, δήλωσε χθες πρόθυμη να υπερψηφίσει τις αντεθνικές συμφωνίες, καλύπτοντας την ύπουλη στάση της κάτω από το πέπλο της κριτικής!

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε προσχηματικά ότι για το Κίνημα Αλλαγής η Συμφωνία των Πρεσπών είναι κακή συμφωνία. Φρόντισε δε να ασκήσει δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «δύο πρόσωπα, σαν τον “Ιανό”». Ωστόσο, στο διά ταύτα ξεκαθάρισε πως «εμείς δεν κάνουμε κωλοτούμπα. Δεν μπορεί να ξεφτιλιστεί η χώρα. Δεν μπορούμε να μην ψηφίσουμε τις τρεις συμφωνίες στη Βουλή». Υποσχέθηκε ότι το κόμμα της «θα ελέγχει την προενταξιακή διαδικασία των Σκοπίων προς την Ε.Ε.», περιφρονώντας βάναυσα τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βροντοφώναζαν στα συλλαλητήρια και στους δρόμους ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Κατά τα λοιπά, η κυρία Γεννηματά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι δεν κατάφεραν να οργανώσουν την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και πως δεν έχουν κανένα σχέδιο για τις επιπτώσεις στο ΕΣΥ, στην οικονομία, στην παιδεία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όπως σημείωσε, «ο κ. Μητσοτάκης έχει αναλάβει αποκλειστικά την ευθύνη για την ολιγωρία, το χαλάρωμα, μετά την πρώτη φάση στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού».

Η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. δήλωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές για πρόεδρο του Κινήματος, ενώ δεν παρέλειψε να επιτεθεί με πρωτοφανή οξύτητα και εμπάθεια και κατά του ΣΥΡΙΖΑ -μόνιμου στόχου-, αποκλείοντας ακόμα μία φορά κάθε προοπτική συνεργασίας.

«Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας απέτυχαν τόσο με όσα έκαναν στην κυβέρνηση όσο και τώρα ως αξιωματική αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε τη Ν.Δ. στην εξουσία».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα