Ανευθυνότητα ΣΥΡΙΖΑ, που διοργάνωσε εκδήλωση με 50 άτομα στο ΕΑΤ-ΕΣΑ

Πλήρη ανευθυνότητα επέδειξε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού, παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και τις συστάσεις των ειδικών επιστημόνων (ακόμα και της λοιμωξιολόγου Αθηνάς Λινού, την οποία πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας για τη θέση της υπουργού Υγείας), έκανε του… κεφαλιού του, προχωρώντας στη διοργάνωση εκδήλωσης για να τιμήσει την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αυτή έγινε στον χώρο μπροστά από τα κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ, με την παρουσία πενηνταμελούς (!) αντιπροσωπίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, του κόμματος και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα. Αν και η εκδήλωση έγινε με τήρηση των επιβαλλόμενων μέτρων προστασίας, από μόνος του ο αριθμός των συμμετεχόντων αρκεί για τη σύσταση «κατηγορητηρίου» σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ώρα που τα κρούσματα, οι διασωληνωμένοι και, δυστυχώς, οι νεκροί έχουν αυξηθεί επικίνδυνα.

Ο κ. Τσίπρας έφτασε κρατώντας ένα κόκκινο λουλούδι και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Σπύρου Μουστακλή. Παρόντες επίσης ήταν, μεταξύ άλλων, ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος, η γραμματέας της Κ.Ο. Ολγα Γεροβασίλη, καθώς και οι Νίκος Φίλης, Δημήτρης Βίτσας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νίκος Παππάς, Θεανώ Φωτίου, Εφη Αχτσιόγλου, Κώστας Ζαχαριάδης, Γιάννης Μουζάλας, Νίκος Βούτσης, Θοδωρής Δρίτσας, Γιάννης Ραγκούσης και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλίες αντιστασιακών – μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης του 1973, ανάμεσά τους οι Παύλος Κλαυδιανός, Δώρα Καλλιπολίτη και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Πολυτεχνείου, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Στέφανος Τζουμάκας.

«Με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, ας ξαναθυμηθούμε ότι η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα