Νέο κρεσέντο χυδαιότητας απο τον Παύλο Πολάκη (video)

Αποκαλυπτικό βίντεο με τον πρώην υπουργό να αναλύει με γλώσσα καφενείου γιατί έχασε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα απίστευτο βίντεο, το οποίο ήρθε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στο φως, και αποτυπώνει τον Παύλο Πολάκη να… αναλύει με το μοναδικό χυδαίο ύφος του τα αίτια της εκλογικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ. Στο επίμαχο υλικό, ο πρώην υπουργός και κολλητός του Αλέξη Τσίπρα δεν λέει κάτι που δεν έχει ξαναπεί εις βάρος του Τσακαλώτου.

Η διαφορά σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι μιλά στη γλώσσα του καφενείου, που κατέχει καλύτερα, και… λέει τα πράγματα με το όνομά τους! Σε βίντεο που έφερε στο φως η «Ομάδα αλήθειας» της Ν.Δ., και αφορά παλαιότερη τηλεδιάσκεψη με στελέχη και φίλους του κόμματος, ο Πολάκης καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «γ@@@@ε τη μεσαία τάξη».

Στην αυθόρμητη διαδικτυακή παραδοχή ο Παύλος Πολάκης εξηγεί χωρίς να μπαίνει στα χωράφια της βαριάς πολιτικής ανάλυσης σαν να βρισκόταν κάπου στα ορεινά των Ανωγείων ή σε μια ταβέρνα της Αίγινας παρέα με τον Τσίπρα και τον Αλέκο Φλαμπουράρη ότι «τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα Μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στρώματα που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος για να βγούμε». Για να δώσει έμφαση στην ανάλυσή του, συμπλήρωσε:

«Εμείς πηδ@@@με στη φορολογία και στο Ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα. Από εκεί χάσαμε. Μην το κουβεντιάζουμε. Επειδή εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια πήραμε 32%. Επειδή γ@μ@σ@με τους μεσαίους, πήραν οι άλλοι 40%».

Η Ν.Δ. δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σε επίσημο σχόλιο ανέφερε τα εξής:
«Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης, ομολογεί, με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα