Άθλιες γερμανικές υποδείξεις με φόντο ’21

Ο αλαζόνας πρέσβης στην Αθήνα Ερνστ Ράιχελ επιτέθηκε μέσω twitter στον Τάσο Τέλλογλου

Σε νέα ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά θέματα της χώρας μας προχώρησαν οι Γερμανοί. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα Ερνστ Ράιχελ, σαν να θεωρεί την Ελλάδα προτεκτοράτο της χώρας του, θρασύτατα και με περισσή αλαζονεία επιτέθηκε στον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου, επειδή έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κάτι που… δεν του άρεσε! Τι είχε γράψει ο δημοσιογράφος;

Ότι η Κομισιόν δεν πρόκειται να καταδικάσει την κατασκευή του αγωγού Nord stream 2, διότι κάνει ό,τι θέλει το Βερολίνο. Και το Βερολίνο θέλει την κατασκευή του συγκεκριμένου αγωγού! Υστερα από αυτό, σε μια πρωτοφανή ενέργεια, ο πρέσβης της Γερμανίας στην Αθήνα απάντησε στον Τάσο Τέλλογλου επίσης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όπως ένας σοβαρός δημοσιογράφος που κάνει την έρευνά του, γνώριζες ότι η Κομισιόν αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό τον Nord stream 2 (έτσι γράφεται); Γιατί δεν γράφεις κάτι σχετικά με την πρόσκληση Πούτιν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;» Πρόκειται για μια απίστευτη παρέμβαση ξένου διπλωμάτη, που παραπέμπει σε άλλες εποχές, προσβάλλοντας τον δημοσιογράφο αφενός για την ορθογραφία του και -κυρίως- αφετέρου διότι ασχολείται με ένα καθαρά εσωτερικό θέμα της χώρας μας, που σχετίζεται με την εθνική επέτειο και τους προσκεκλημένους ξένους ηγέτες σε αυτήν!

Το θέμα σχολίασε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, σημειώνοντας: «Ο Γερμανός πρέσβης Ερνστ Ράιχελ παραβίασε βάναυσα τον θεσμικό του ρόλο, παρεμβαίνοντας στο κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδος να καλέσει τον πρόεδρο Πούτιν ή οποιονδήποτε άλλον ξένο ηγέτη για να παρευρεθεί στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας. Παράλληλα, επιτέθηκε με απαξιωτικό τρόπο στον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου (με τον οποίο ως Ελληνική Λύση έχουμε μεγάλες διαφορές), ο οποίος στηλίτευσε τον πασιφανή έλεγχο που ασκεί το Βερολίνο στις αποφάσεις της Κομισιόν. Καλούμε, λοιπόν, το ελληνικό ΥΠΕΞ να πράξει άμεσα τα δέοντα». Κατά τα άλλα, αναμένουμε τις αντιδράσεις των αρμοδίων!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα