ΑΠΘ: Η απάντηση της «δημοκρατίας» στο εξώδικο του Φ. Χατζηνικολάου

Ο κ. Φώτης Χατζηνικολάου του Γεωργίου, με εξώδικό του προς τη «δημοκρατία», διαμαρτύρεται για παλαιότερο δημοσίευμά μας, του 2016, σχετικά με ποινική δίωξη που είχε ασκήσει η ελληνική Δικαιοσύνη για υπό διερεύνηση σκάνδαλο με μίζες που αφορούσαν ιατρικά υλικά στο εργαστήριο ιατροδικαστικής του ΑΠΘ. Στο εξώδικό του μας ενημερώνει ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον έκρινε αθώο για την κατηγορία της υπεξαίρεσης και της δωροληψίας, απόφαση που έχει καταστεί αμετάκλητη.

Παράλληλα ζητεί από την εφημερίδα να του ζητήσει συγγνώμη για «τις συκοφαντίες», όπως λέει, εναντίον του. Ωστόσο η «δημοκρατία» ποτέ δεν δημοσίευσε το όνομά του ούτε τον «φωτογράφισε». Αναφέρθηκε σε 24 κατηγορουμένους της υπόθεσης (χωρίς ονόματα) και δημοσίευσε το δημόσιο κατηγορητήριο που συνέταξαν η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιες Αρχές!

Όλα όσα αναφέραμε αποτελούσαν στοιχεία των ερευνών με βάση επίσημο σχετικό πόρισμα, γι’ αυτό άλλωστε η υπόθεση έφτασε σε δίκη.

Επομένως, από πουθενά δεν προκύπτει ότι υπήρχε πρόθεση συκοφάντησης του συγκεκριμένου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε για την οριστική του αθώωση -γιατί κάθε υπόθεση διαφθοράς κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών- και τον ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα