Μητσοτάκης με Σακελλαροπούλου μετά των συνοδών στη βίλα στα Χανιά!

Τραπεζώθηκαν για τις υποκλίσεις σε Μέρκελ

Aφού ευχαρίστησαν την Ανγκελα Μέρκελ επειδή, όπως είπαν, κράτησε τη χώρα στην ευρωζώνη και αφού δεν της είπαν ούτε μία λέξη για τις γερμανικές αποζημιώσεις -ένα πανεθνικό αίτημα, που αγνόησαν- σκέφτηκαν να το… γιορτάσουν μαζί στα Χανιά, όπου βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι έκαναν το τραπέζι στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (συνοδευόταν από τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη) στη βίλα τους στο Ακρωτήρι Χανίων το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με το Ζarpanews.gr, το τραπέζι ήταν «κλειστό», χωρίς τοπικούς φορείς ή άλλους συνδαιτυμόνες, και το μενού ήταν της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας, με καλτσούνια, ντολμαδάκια και άλλα εδέσματα. Τα ντολμαδάκια, όπως φαίνεται, είναι σύνηθες φαγητό στα τραπέζια της οικογένειας Μητσοτάκη, αφού όλοι θυμόμαστε τα περίφημα ντολμαδάκια της Μαρίκας Μητσοτάκη, τα οποία είχε εξυμνήσει ο Χαρίλαος Φλωράκης πριν από 31 χρόνια, καθώς τα είχε γευτεί στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα το βράδυ που συμφωνήθηκε η τότε κυβέρνηση Ν.Δ – (Ενιαίου) Συνασπισμού…

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στα Χανιά στο πλαίσιο των εορτασμών των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης. Εγκαινίασε την έκθεση «Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση, καλλιτεχνικοί θησαυροί από τη συλλογή Κρασάκη» και αναγορεύτηκε επίτιμη πρόεδρος και εταίρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος». Επίσης, χθες επισκέφτηκε και τις σεισμόπληκτες περιοχές στο Αρκαλοχώρι.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στα Χανιά ιδιωτικώς με αφορμή πάρτι που οργάνωσε παλιός του φίλος, όπως λέγεται, με καλεσμένους και άλλους «μεγαλοσχήμονες» του εφοπλιστικού και επιχειρηματικού χώρου.

Ο κ. Μητσοτάκης συνηθίζει, άλλωστε, τα πιο πολλά Σαββατοκύριακα να φεύγει από την Αθήνα άλλοτε για την Τήνο -ιδίως το καλοκαίρι, όπου έχει το εξοχικό του- και άλλοτε για τα Χανιά ή κάπου αλλού, καθώς, όπως είχε δηλώσει η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ο πρωθυπουργός φεύγει τα Σαββατοκύριακα ως πολίτης και όχι ως πρωθυπουργός! Λες και είναι πρωθυπουργός πενθήμερης απασχόλησης…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα