Οι Τούρκοι βεβήλωσαν με βιντεοκλίπ τα Βαρώσια!

Η Τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Νίνι παρέδωσε μαθήματα… twerking με φόντο τα χαλάσματα της κατεχόμενης περιοχής

Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο μετά και τη γεμάτη θράσος και… κιτς φιέστα του Ερντογάν στα κατεχόμενα Βαρώσια. Σε μία κίνηση που εξόργισε τους Ελληνοκυπρίους, το ψευδοκράτος έδωσε την άδεια να γυριστεί βιντεοκλίπ στην περίκλειστη πόλη, με την Τουρκοκύπρια τραγουδίστρια Νίνι να λικνίζεται αισθησιακά πλαισιωμένη από… ημίγυμνες χορεύτριες με φόντο τα χαλάσματα!

Μάλιστα, η τουρκική εφημερίδα «Ηurryiet» φιλοξένησε στο πρωτοσέλιδό της την είδηση για το γύρισμα του προκλητικού βιντεοκλίπ, τη στιγμή που η τουρκική οικονομία καταρρέει και η χώρα «βράζει» εξαιτίας των δεκάδων χιλιάδων κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφονται καθημερινά!

«Η Νίνι εξόργισε τους Ελληνοκυπρίους» έγραψε η εφημερίδα, μεταφέροντας και δηλώσεις της Τουρκοκύπριας τραγουδίστριας της χιπ χοπ και της τραπ, στις οποίες η καλλίπυγος αοιδός με τα ράστα ανέφερε ότι έλαβε μηνύματα μίσους από Ελληνες και Ελληνοκυπρίους. «Υπήρξαν υβριστικά μηνύματα από πολλούς Ελληνες και Ελληνοκυπρίους και κάποιοι έλεγαν “να πέσουν τα κτίρια πάνω σας” και “η Κύπρος είναι ελληνική”» είπε η γεννημένη στην Αμμόχωστο τραγουδίστρια τρεις μέρες μετά την ανάρτηση του βιντεοκλίπ στο YouΤube και ανήμερα της μαύρης επετείου ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Παράλληλα, τόνισε: «Δεν περίμενα μια τέτοια ρατσιστική αντίδραση. Δεν έδωσα πολιτικό μήνυμα, ήθελα απλώς να αναγνωριστεί το Μαράς (σ.σ.: τα Βαρώσια)».

Σε κάποια από τα πλάνα που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν τη δικαιολογημένη οργή των Ελληνοκυπρίων διακρίνεται η Νίνι να παραδίδει μαθήματα… twerking στην παραλία των κατεχόμενων Βαρωσίων, περιτριγυρισμένη από χορεύτριες οι οποίες κουνιούνται προκλητικά στον ρυθμό του τραπ τραγουδιού. Σε άλλα σημεία του βιντεοκλίπ κάνει… ποδηλατάδα με τις φίλες της στους ερημωμένους δρόμους των Βαρωσίων, με φόντο τις κατεστραμμένες προσόψεις των κτιρίων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν οι Ελληνοκύπριοι όταν η μπότα του «Αττίλα» πάτησε το χώμα της Αμμοχώστου!

Πριν από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 τα Βαρώσια ήταν σύγχρονη τουριστική περιοχή της Αμμοχώστου. Κατά την εισβολή οι κάτοικοί της έφυγαν, η πόλη τέθηκε υπό τουρκικό έλεγχο και έκτοτε παρέμενε εγκαταλειμμένη υπό την κατοχή των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Τον Οκτώβριο του 2020, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις, άνοιξε το παραλιακό μέτωπο που οδηγεί στην παραλία της περίκλειστης πόλης, και έναν μήνα αργότερα επισκέφτηκαν την περιοχή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο κατοχικός πρωθυπουργός Ερσίν Τατάρ, πρωταγωνιστώντας σε μια κιτς φιέστα δίπλα στα ερείπια της πόλης που παραμένει βουβή και λεηλατημένη 47 χρόνια τώρα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα