Νέο χτύπημα Κούλογλου: Υποδείξεις στον πρόεδρο για αποπομπή Πολάκη

Ημέρα ηρεμίας δεν υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., πάντα κάποιος θα βρεθεί να βάλει φωτιά και να ακυρώσει και τις όποιες προσπάθειες κάνουν στην Κουμουνδούρου να δείξουν ότι είναι ενωμένοι. Ακόμη μία φορά «εμπρηστής» ήταν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος επέλεξε την ημέρα που ο Τσίπρας έκανε την πρόταση για την αλλαγή του καταστατικού και εκλογή προέδρου και οργάνων από τη βάση να επιτεθεί στον Παύλο Πολάκη.

Ο ευρωβουλευτής, μάλιστα, ουσιαστικά συμβούλεψε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δείξει την έξοδο από το κόμμα στον αψύ Κρητικό: «Η διαγραφή Κουρουμπλή μπορεί να δείξει τον δρόμο για τον Πολάκη».

Κρατάει καιρό η κόντρα του Κούλογλου και του Πολάκη, αλλά το τελευταίο επεισόδιο είχε αφορμή ένα editorial του TVXS, της ιστοσελίδας που δημιούργησε ο ευρωβουλευτής, και είχε τίτλο «Η Ν.Δ. θα έπρεπε να εφεύρει τον Πολάκη».

Ο Στέλιος Κούλογλου δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν το έγραψε ο ίδιος, αλλά συμφωνεί. «Συμφωνώ με το editorial, η Ν.Δ. θα έπρεπε να εφεύρει τον Πολάκη» είπε και τόνισε ότι οι παρεμβάσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα λάθη της κυβέρνησης, αλλάζοντας την ατζέντα και τελικά κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ. Ολα αυτά ο Στέλιος Κούλογλου τα είπε ως απάντηση στις αναρτήσεις του Πολάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όσα έγραψε εναντίον του το TVXS.

Οι δυο τους, πάντως, είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους και τον Σεπτέμβριο του 2021, όταν ο Στέλιος Κούλγλου είχε θεωρήσει ότι στην Έκθεση Θεσσαλονίκης Τσίπρας και Μητσοτάκης είχαν φέρει ισοπαλία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα