Το Μαξίμου στον βούρκο του Μένιου Φουρθιώτη!

Ο Γεραπετρίτης ομολόγησε συνομιλίες με τον υπόδικο παρουσιαστή

Σε εφιάλτη για την κυβέρνηση, το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό εξελίσσεται ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος πλέον εκβιάζει ανοιχτά, δημοσιοποιώντας τηλεφωνικές κλήσεις και γραπτά μηνύματα που είχε πριν από έναν χρόνο με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκο Ρωμανό και τον Νίκο Σιγάλα, συνεργάτη του υπουργού Εργασίας Κ. Χατζηδάκη, αφήνοντας αιχμές ότι έχει κι άλλα ντοκουμέντα στη διάθεσή του.

Τις τηλεφωνικές κλήσεις με τον υπόδικο παρουσιαστή και πρώην μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου αναγκάστηκε να παραδεχτεί τελικά αργά χθες το βράδυ με δήλωσή του ο ίδιος ο κ. Γεραπετρίτης, κι αφού πρώτα είχε βγάλει ανακοίνωση για το θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητούσε να απαντηθεί «ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού Επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη, αν υπάρχουν πράγματι μηνύματα και, αν ναι, ποιο το περιεχόμενό τους».

Μέχρι εκείνη την ώρα κι ενώ το θέμα είχε γίνει γνωστό από νωρίς έπειτα από ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη, ο «αντ’ αυτού» του πρωθυπουργού κ. Γεραπετρίτης σιωπούσε, όπως κάνει μήνες τώρα. Μαζί του σιωπούσαν και όλα τα συστημικά και φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, που για μία ακόμα φορά δεν είδαν και δεν άκουσαν, και μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις έκαναν ό,τι είναι δυνατόν για να θάψουν την είδηση.

Η υπόθεση γεννά πολλά ερωτήματα, καθώς είναι φανερό ότι υπήρχε ανοιχτή επικοινωνία του Φουρθιώτη με τον υπουργό Επικρατείας, με αποτέλεσμα τώρα ο παρουσιαστής να εκβιάζει ανοιχτά (για λόγους που αυτός ξέρει), χωρίς καμία ντροπή. O κ. Γεραπετρίτης, που αποτελεί και τον «κυβερνητικό βραχίονα» στη Δικαιοσύνη, είναι εκτεθειμένος και οι ισχυρισμοί του ότι απλώς απάντησε σε οχλήσεις του Φουρθιώτη όταν επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του δεν είναι πειστικοί, ενώ η όλη υπόθεση εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, που δεν μπορεί να τον καλύπτει άλλο, καθώς μέχρι τώρα ο υπουργός και «αντ’ αυτού» αρνιόταν κάθε επαφή με τον υπόδικο. H υπόθεση, όμως, δεν σταματά στον κ. Γεραπετρίτη. Εξηγήσεις πρέπει να δώσει και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. και ως εκ τούτου συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκος Ρωμανός, αλλά και ο Νίκος Σιγάλας, που διαχειριζόταν κρατικά κονδύλια!

Μάλιστα, η συνομιλία έγινε μία ημέρα πριν από την εκταμίευση των ποσών του προγράμματος «Συν-Εργασία», όπου ο Φουρθιώτης δήλωνε ψεύτικα στοιχεία διεκδικώντας χιλιάδες ευρώ. Και οι δύο περιλαμβάνονται στη φωτογραφία με τις τηλεφωνικές κλήσεις που είχε ο Φουρθιώτης. Πέραν της βρόμας που αναδίνεται από τον συναγελασμό κυβερνητικών παραγόντων και του ίδιου του Μεγάρου Μαξίμου με πρόσωπα σαν τον Φουρθιώτη, ο κ. Γεραπετρίτης ελέγχεται πλέον και για τα θρασύτατα ψέματα που έλεγε από το βήμα της Βουλής. Αν ψευδολογεί με τόση ευκολία για ένα τέτοιο θέμα, πόσες ανακρίβειες έχει άραγε πει για άλλα, πιο σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα;

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή, αναφερόμενος στη λίστα Πέτσα, που αρχικά συμπεριλάμβανε και χρήματα στον υπόδικο για κακουργήματα Μένιο Φουρθιώτη, είχε ρωτήσει ευθέως τον κ. Γεραπετρίτη για το εάν έχει σχέσεις μαζί του!

Ο κ. Γεραπετρίτης αρνιόταν κατηγορηματικά, μέχρι χθες, κάθε επικοινωνία. Επειτα όμως από τον ωμό εκβιασμό του Φουρθιώτη (και με τον φόβο να βγουν στη φόρα και άλλα ντοκουμέντα), αφού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας, υποστήριξε: «Ουδέποτε έχω δει, ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Η απάντηση του Φουρθιώτη ήταν άμεση. Ανάρτησε μήνυμά του προς τον Γ. Γεραπετρίτη με ημερομηνία 28 Δεκεμβρίου 2020 (αρκετές μέρες πριν από τις επίμαχες κλήσεις), με το οποίο τον εξέθεσε ακόμα περισσότερο. «Επειδή εγώ μιλάω μόνο με αποδείξεις, ιδού ένα μήνυμα από τις συνομιλίες με τον υπουργό που με ευχαριστούσε για την προβολή ρεπορτάζ στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για τον ίδιο, για να μην υπάρχουν απορίες» ανέφερε με νόημα ο Μένιος Φουρθιώτης.

Tο μήνυμα περιέχει σύνδεσμο στο YouΤube με εκπομπή για τη ζωή και το έργο του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος του απάντησε: «Χρόνια πολλά, κ. Φουρθιώτη, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση, να είστε πάντα χαμογελαστός και αγαπητός».

Άλλη μια απόδειξη για το πώς το Μέγαρο Μαξίμου αντιλαμβάνεται την ενημέρωση και με ποιους επιλέγει να συνάπτει σχέσεις! Με όποιον τη λιβανίζει ακόμα κι αν είναι επιπέδου… Φουρθιώτη!

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα