Tα μοιραία πρόσωπα που επέδειξαν πρωτοφανή ανικανότητα

Στυλιανίδης

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας αποδείχθηκε ανεπαρκέστατος. Ο άνθρωπος που παρουσιάστηκε ως μεγάλη επιτυχία του κ. Μητσοτάκη χρεώνεται το σύνολο της ιστορικής αποτυχίας του κράτους.

Βορίδης

Ο υπ. Εσωτερικών είναι εξαφανισμένος. Η απόφαση να κλείσει το Δημόσιο στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας αποδείχθηκε καταστροφική. Βγήκαν ταυτόχρονα χιλιάδες αυτοκίνητα στους δρόμους, την πιο δύσκολη στιγμή.

Θεοδωρικάκος

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη άφησε τους πάντες απροστάτευτους. Τις ώρες της σφοδρής χιονόπτωσης δεν υπήρχε αστυνομικός ούτε για δείγμα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Γεραπετρίτης

Ο εμπνευστής του «επιτελικού κράτους» σχεδίασε ένα σύστημα πολύ χειρότερο από το προηγούμενο. Ενδιαφέρθηκε για τακτοποιήσεις, κονδύλια και άλλα βολέματα, και άφησε το επιχειρησιακό κομμάτι του κράτους γυμνό.

Σκρέκας

Ο υπουργός Ενέργειας χρεώνεται την παταγώδη αποτυχία με τα χιλιάδες νοικοκυριά που έμειναν σε ακόμα μία κακοκαιρία χωρίς ρεύμα. Δεν διόρθωσε κανένα από τα περσινά λάθη και δεν είχε σχέδιο.

Πατούλης

Ο περιφερειάρχης δεν είναι η πρώτη φορά που αποτυγχάνει στη διαχείριση μιας φυσικής καταστροφής. Παρά τις δικαιολογίες που επικαλείται, δεν μπόρεσε να κρατήσει ανοιχτή καμία μεγάλη οδική αρτηρία της ευθύνης του.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα