Η εκκωφαντική αφωνία της προέδρου για την πολιτογράφηση του Τούρκου

Αναλυτική ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η Προεδρία της Δημοκρατίας, προκειμένου να διαψεύσει ότι ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Κυμπουρόπουλος αναφερόταν στο Προεδρικό Μέγαρο όταν έκανε ανάρτηση στο διαδίκτυο με την οποία διαμαρτυρόταν για την προσβασιμότητα σε δημόσιο κτίριο, όπου διεξαγόταν εκδήλωση με προσκεκλημένο και τον ίδιο.

➥ Ωστόσο μας κάνει εξαιρετική εντύπωση το γεγονός ότι το γραφείο Τύπου της Προεδρίας δεν ένιωσε μέχρι στιγμής την ανάγκη να εκδώσει αναλυτική ανακοίνωση με την οποία να εξηγεί τα κριτήρια με τα οποία απένειμε την τιμητική ιθαγένεια η Πρόεδρος σε Τούρκο πολίτη. Και, μάλιστα, υποστηρικτή του ψευδοκράτους.

➥ Πλήθος ήταν τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο για την ανάρτηση του κυρίου Κυμπουρόπουλου, πλήθος και μάλιστα εκατομμύρια ήταν τα δημοσιεύματα για την απονομή της τιμητικής ιθαγένειας στον κύριο Αγιαβέφε. Επιλεκτική ευαισθησία μήπως;

➥ Αρνητικά σχόλια προκαλεί ήδη στους διαδρόμους του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στην ακτή Βασιλειάδη η δράση μέλους του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Το μέλος, σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται κάτω στο λιμάνι, εκμεταλλεύεται τη νέα του ιδιότητα και επισκέπτεται αξιωματούχους του υπουργείου για να ζητά χάρες, κοινώς ρουσφέτια, για την εταιρία του. Εντυπωσιακό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα