Κυβέρνηση-θίασος! Ηθοποιός σε σίριαλ ο Ν. Μηταράκης!

Αφού έλυσε το μέγα πρόβλημα του Μεταναστευτικού, θα πάρει μέρος στο αστυνομικό σίριαλ «Παγιδευμένοι»

Είναι για γέλια και για κλάματα. Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία τώρα και… ηθοποιός.

O Nότης Μηταράκης, μια και τα έχει όλα λυμένα στο υπουργείο του, βρήκε χρόνο για να δοκιμάσει το ταλέντο του και στην υποκριτική, ενσαρκώνοντας στη νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» (η οποία βασίζεται στο τουρκικό φορμάτ «Yargi») έναν υπουργό Δημόσιας Τάξης, και μάλιστα επιμένοντας, όπως μαθαίνουμε, να μπει και το όνομά του στους τίτλους της σειράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρoνος υπουργός ήταν εκείνος που ζήτησε να παίξει σε μια σκηνή (η παραγωγή δεν μπορούσε να του αρνηθεί το… χατίρι), η οποία γυρίστηκε, όπως ακούγεται, στο κτίριο του υπουργείου Μετανάστευσης ή σε κάποιο κτίριο πολύ κοντά με το υπουργείο! Ελπίζουμε να μην έκανε και αυτό το… δώρο (εκτός από το ταλέντο του) στην εταιρία παραγωγής. Οπως πληροφορηθήκαμε, ακόμα και οι ίδιοι οι συντελεστές σάστισαν όταν είδαν απέναντί τους τον Νότη Μηταράκη. Πάντως, η… επίμαχη σκηνή γυρίστηκε με κέφι και στο τσακ μπαμ.

Φορώντας μπλε κοστούμι, στη σκηνή, όπου πρωταγωνιστεί με τους Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Κίμωνα Κουρή, το στέλεχος της κυβέρνησης υποδύεται έναν υπουργό που επισκέπτεται το γραφείο ενός σκληρού εισαγγελέα (Κίμων Κουρής). Τη συζήτησή τους διακόπτει ένας άλλος αδέκαστος εισαγγελέας (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και ο υπουργός (στην TV και στη… ζωή) λέει την ατάκα «κανένα πρόβλημα για τη διακοπή, εγώ θα αποχωρήσω»… Προφανώς για τον κ. Μηταράκη ύστερα από αυτή την τηλεοπτική εμφάνιση ανοίγει μια άλλη σελίδα στη ζωή του και -γιατί όχι;-, ίσως δει και πιο ζεστά το κεφάλαιο υποκριτική.

Πρέπει η επόμενη συμμετοχή του να είναι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ που έχει τίτλο «Τα Νούμερα», του αξίζει ο πρωταγωνιστικός ρόλος. Την ίδια στιγμή που το Προσφυγικό είναι μία από τις καυτές πατάτες στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και, όπως ο ίδιος ο υπουργός Μετανάστευσης υποστηρίζει, η Τουρκία πρόκειται να μας γεμίσει με παράνομους μετανάστες, στο πλαίσιο του υβριδικού πολέμου που διεξάγεται στα σύνορά μας, ο κ. Μηταράκης φαίνεται ότι ήθελε να ξεσκάσει λίγο, αφήνοντας το βαρύ χαρτοφυλάκιό του για να νιώσει… σταρ της τηλεόρασης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα