Απόρρητοι διάλογοι του ΚΥΣΕΑ έγιναν «φέιγ βολάν» με ευθύνη του ΕΛΙΑΜΕΠ

Ωραία πράγματα συμβαίνουν στην όμορφη και παράξενη πατρίδα μας. Προχθές το βράδυ διεξήχθη μυστική συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη δική μας αντίληψη, τουλάχιστον, δεν υπέπεσε ότι υπήρχε προγραμματισμένη συνεδρίαση. Και πώς λέτε ότι το μάθαμε; Από μία διαρροή που έκανε το ΕΛΙΑΜΕΠ εις βάρος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου. Διαρροή με διαλόγους του πρωθυπουργού και του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, τους οποίους διάβασαν βεβαίως και οι Τούρκοι. Αλήθεια, το απόρρητο εδώ δεν ισχύει; Ε, κύριε πρωθυπουργέ; Μήπως πρέπει να τραβήξετε το αυτάκι των συνεργατών σας που κάνουν φέιγ βολάν (δική σας η φράση) τα απόρρητα του… ΚΥΣΕΑ;

➥ Εάν κατάλαβα καλά από όσα ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, η κυβέρνηση επιδοτεί τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος με μπόνους… Νευροκοπίου. Όσο πιο πολύ θα μειώνεις τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού και όσο πιο πολύ θα τουρτουρίζεις τόσο πιο πολύ θα επιδοτείσαι. Αν θυμάμαι καλά, αυτό είναι και το δόγμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην τελευταία του έκθεση για την Ενέργεια.
Κ.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα