Ο Λοβέρδος επιστρέφει με… απειλητική διάθεση

Οι χθεσινές δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου δεν ενθουσίασαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο στραπατσαρισμένος δελφίνος, ο οποίος σε άκρως σημαντικά πολιτικά ζητήματα προκάλεσε βαθιά κομματικά ρήγματα, δηλώνει τώρα ότι «κρατήθηκε» τόσον καιρό για να μη δυσκολεύει τον Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά στο εξής σκοπεύει να ξαναμπεί ενεργά στο παιχνίδι της δημοσιότητας, εν όψει εκλογών.

«Σήμερα, πρώτη φορά έπειτα από ενάμιση χρόνο, βγαίνω σε πάνελ. Μέχρι τώρα κρατήθηκα εκτός, γιατί ήθελα τον καινούργιο αρχηγό να μην τον δυσκολεύω με τις δικές μου παρεμβάσεις» είπε μιλώντας στον Σκάι και πρόσθεσε… απειλητικά: «Από σήμερα είμαι “παίκτης”, γιατί πάμε σε εκλογές και θα είμαι μπροστά».

Θυμίζουμε ότι ο Λοβέρδος, που -χάρη σε μια αξιοσημείωτη εύνοια του Μαξίμου- πέρασε «ξυστά» από νομικές τρικυμίες, έχει βάλει σε μπελάδες «τύπου Καϊλή» τον Ν. Ανδρουλάκη, δεδομένου ότι δεν κρύβει την επιθυμία του για μετεκλογική συνεργασία με τη Ν.Δ., ενώ και στις υποκλοπές, όπως και η ευρωβουλευτής, έσπευσε να υποβαθμίσει το θέμα, σχολιάζοντας ότι αυτά συμβαίνουν διεθνώς.

Οι απειλές του επεκτάθηκαν και προς τον Ν. Παππά, ο οποίος προειδοποιεί με μηνύσεις για όσα δήλωσε στο Ειδικό Δικαστήριο η γραμματέας του Χ. Καλογρίτσα, κάνοντας λόγο για λεφτά που έφευγαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εάν τολμήσουν να κάνουν μήνυση, θα ακούσουν και όσα δεν έχουν ακούσει μέχρι σήμερα εντός του δικαστηρίου» είπε…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα